To moje wczorajsze usg na pierwszym zdjeciu widać fasolkę malusią A na ostatnim to cholerstwo.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To duze czarne? Krwiaku a kysz!
To moje wczorajsze usg na pierwszym zdjeciu widać fasolkę malusią A na ostatnim to cholerstwo.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Obawiam się, że za wcześnie.W którym tygodniu miałyście oierwsze usg robione? Ja pójdę w środę potwierdzić, będzie to 4t 6 d. To musi już być widać fasolę, co?
Napisane na Lenovo TAB 2 A8-50L w aplikacji Forum BabyBoom
Nie ma mnie w domu, ale muszę sprawdzić z córką kiedy poszłam, bo też jakoś wcześnie. Nie mogłam wytrzymać już. A teraz sie schizuje, żeby jakaś pozamaciczna nie była czy cośObawiam się, że za wcześnie.
Jestes mniejwiecej tydzien po mnie. Zalezy co chcesz zobaczyc... jesli tylko czy pecherzyk jest i to dobrym miejscu to moze juz byc widac.W którym tygodniu miałyście oierwsze usg robione? Ja pójdę w środę potwierdzić, będzie to 4t 6 d. To musi już być widać fasolę, co?
Napisane na Lenovo TAB 2 A8-50L w aplikacji Forum BabyBoom
Piękne.
A tu z krwiaczkiem po prawej stronie to podłużne
...........:::::::6tydz i 0dni:::::::::..........
Nie wiem jak wy, ale ja tam widzę małego krokodyla.
A tu z krwiaczkiem po prawej stronie to podłużne
...........:::::::6tydz i 0dni:::::::::..........