reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Melduję się. Na wczorajszym ktg zapisały się skurcze co 15 min, w nocy miałam co 7 min przez 2h i ciszaaaaa. Czyli czekam dalej na swój cud.

Femme Dokładnie o tym rozmawialysmy bo u niej Zdjeli pessar i dzień czy dwa później zaczęła się u niej akcja. Ja bym zrobiła gnoj lekarzowi bo założę się ze mógł to przewidzieć a i tak miała mieć cc wuec mogli zdjąć pessar tuż przed zabiegiem. Ech i weź tu ufaj lekarzowi :(

Tasia trzymam kciuki :)

Tasia, kciuki za akcję ;-)

Sylwi, wracaj szybko do zdrowia! :tak:

jenn, Mommy, jak Wam się tak strasznie nudzi to zapraszam do mnie. mój syn juz na bank Wam znajdzie zajęcie :-p:-p:-p:-p:-p:-p;-);-);-)

Ale powiem Wam, że jest nadzieja, bo takich skurczy to ja przy poprzednim porodzie nie miałam. Może tym razem obędzie się bez końskich dawek oxy.

reklama
sprite wiem, że jak już miałabym jedno dziecko w domu to bym się w życiu nie nudziła ale cóż.. Mam przeczucie, że Piotruś da mamusi popalić jak się urodzi.

Do góry