reklama
bada m.
Fanka BB :)
Femme 3mam kciuki za dobre wieści za resztę dzisiejszych wizyt również &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Elutka gratki udanej wizyty :-) odpoczywaj ile możesz
Elutka gratki udanej wizyty :-) odpoczywaj ile możesz
Elutka czyli wszystko ok, super :-)to oszczędzaj się ale jednak duże szanse, że urodzisz w terminie :-)
Mommy gratulacje, jak my byliśmy na Dopplerze to chciała nam zrobić zdjęcie buźki jako bonus w 3d ale niestety mały był zupełnie odwrócony i tylko jajka wystawił
femme trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę!!!
Za pozostałe dziewczyny też, włącznie ze mną
Ja jednak jestem chora :-( pół nocy nie spałam, gardlo mocno boli i czuję się gorączkowo, zobaczymy co ona mi da na to wszystko razem wzięte, aż się boję tej wizyty ...
Poza tym znowu jestem dziwnym przypadkiem Mam wynik progesteronu z 13.11 i wynosi >300 ng dopisali tylko, że wskazana kontrola... no co się kurka ze mną dzieje... ostatnio miałam 121 i to było lekko powyżej norm, w ciąży rośnie gdzieś tak do 170 maksymalnie.
No nic, trzymajcie kciuki za mądre decyzje moich lekarek!
Mommy gratulacje, jak my byliśmy na Dopplerze to chciała nam zrobić zdjęcie buźki jako bonus w 3d ale niestety mały był zupełnie odwrócony i tylko jajka wystawił
femme trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę!!!
Za pozostałe dziewczyny też, włącznie ze mną
Ja jednak jestem chora :-( pół nocy nie spałam, gardlo mocno boli i czuję się gorączkowo, zobaczymy co ona mi da na to wszystko razem wzięte, aż się boję tej wizyty ...
Poza tym znowu jestem dziwnym przypadkiem Mam wynik progesteronu z 13.11 i wynosi >300 ng dopisali tylko, że wskazana kontrola... no co się kurka ze mną dzieje... ostatnio miałam 121 i to było lekko powyżej norm, w ciąży rośnie gdzieś tak do 170 maksymalnie.
No nic, trzymajcie kciuki za mądre decyzje moich lekarek!
femme fatal
Mama Ninki :)
Dzięki dziewczyny za wsparcie kochane jesteście ! :-)
reklama