reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Femme super! To bedziemy sie razem wizytowac bo ja tez wieczorem;)

Mommi same dobre wiadomosci!

Elutka super, że wsio OK mimo małego rozwarcia. Ja to panikara jestem, a ty dobrze podchodzisz!

Emilchen:/ Moze przez zwiekszone sterydy? Kciukasy zeby wszystko bylo OK!

Ostatnia edycja:
reklama
Mój A to nie rozumie siły forum dla ciężarnych.. Tutaj zawsze można się wygadać i otrzymać wsparcie. Kto lepiej zrozumie ciężarną jak nie druga ciężarna :) Ach Ci mężczyźni.. Dobrze, że istnieje internet!

Ja już ogolona i gotowa na wizytę:p Zawsze muszę się zaciąć!

Też u was kopniaki zamieniły się na przeciąganie, wypychanie, przesuwanie itp.?:)

&&&& za wizytujące dziś!

Gratki dobrych wieści i kciuki za kolejne wizyty! ;-)

Kasiekz u mnie się nie zamieniły, tzn jest wszystko co wymieniłaś plus kopniaki. Najlepsze jest "boksowanie" kopniakami, cały brzuch chodzi :baffled:

Hej, hej;)
Rzadko się odzywam, ale dziś melduję. Ja już po wizycie. Wszystko u nas w porządku, i u mnie i u Zosieńki. Jesteśmy na etapie podejmowania decyzji czy próbujemy rodzić naturalnie. Jeśli nie i nic się wcześniej nie będzie działo, to po Świętach czyli gdzieś 27 grudnia mam się zgłosić do szpitala.
To tyle się dziś dowiedziałam.
Następna wizyta 4 grudnia.
A ja mam wrażenie czasem, że się rozpadam. Jak M. jest w domu, to jest lepiej, ale jak cały dzień zmagam się sama z małym tornadem, to wieczorem zdycham. A kręgosłup mi pęka.

reklama
Filipiamama - z takim maluszkiem masz co robić. Ale chyba czas szybko Ci mija co? A czemu masz się zgłosić po świętach? Na kiedy masz termin?

Do góry