reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Karpanna przyznam, że się nie nudzę i do tej pory czas leciał bardzo szybko,ale teraz te długie ciemne popołudnia wleką się czasem niemiłosiernie.

A termin z OM mam na 3 stycznia, a z USG na 29 grudnia i mój lekarz jest zdania, że jeśli ma być cesarka, to lepiej nie czekać do ostatniej chwili.

reklama
W innych okolicznościach chciałabym próbować sn, ale to okres świąteczny, mój lekarz w rozjazdach, do tego mamy kłopoty z opieką do Filipa więc taka zaplanowana cesarka trochę nam ułatwia sprawę. Ale jak się zacznie przed tym 27 grudnia i wyląduję w szpitalu ze skurczami, to pewnie spróbuję urodzić. O ile nie będzie innych przeciwwskazań. Na razie wszystko wskazuje na to, że mała wcale taka mała nie będzie, to raz, a dwa, trzeba sprawdzić bliznę po pierwsze cesarce.

Hej:-) dawno mnie nie bylo wiec mam braki, ale kciuki za dzisiejsze wizyty oraz gratulacje tych udanych!!
A mnie diabli biora z ta cukrzyca, teraz okazalo sie ze mam ketony w moczu:-(

kasiekz mój się przeciąga, kopie i robi fikołki czyli co się da, powodzenia na wizycie!

Megami ty w Żeromskim rodzisz? (wczoraj poczytałam trochę tamten wątek co by zobaczyć czy cos się zmieniło :) ) Szkoda że bliżej siebie terminu nie mamy to mogłybyśmy się spotkać :)

filipiamama widzę że mamy te same rozsterki, ja dalej nie wiem czy probowac sn czy nie. Chyba pójde na żywioł, co będzie to będzie :p

Filipiamama wow to ty za miesiąc najdalej rodzisz :) ale ci zazdroszczę!
Jak nie bedxie przeciwwskazania i samo się zacznie coś dziać to warto spróbować SN choć ten znany już termin itp to tez luksus znasz dzień i godzinę :) a jak Zosik ułożona?

Stokrotka juz niedługo :) cukrzyca uciążliwa sprawa ale już za chwilę zapomnimy o wszystkim!

Filipiamama- masz żabi skok do porodu fajnie, mi może się przeciągnąć, jak zwykle i na luty. Masz już wszystko gotowe? Mojej kumpeli nie pozwolili rodzić sn a miała 2 lata przerwy między porodami.

Gosiane taki mam zamiar o ile nie weźmie mnie gdzieś w Święta, bo planujemy wyjechać :baffled: Jak młody będzie zwlekał jak starsza siostra (na co po cichu liczę - nie bawi mnie rodzenie w okresie okołoświątecznym) to jest szansa, że się spotkamy. A jak nie to zdamy sobie relacje :-D

Filipiamama rety, to już tuż tuż za chwilę...

reklama
Do góry