reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
No ja "niestety" chodzę na NFZ, więc nie ma 3D w standardzie...
Filipiamama
Fanka BB :)
Chodzę do lekarza na Relaksową do AB Centrum. Normalnie bierze 100 za wizytę plus oczywiście wszystkie badania oddzielnie płatne. Jak to prywatnie. Nie wiem jeszcze czy polecam na prowadzenie cięży, bo zaczęłam do niego chodzić miesiąc przed zajściem, ale ja na razie jestem zadowolona. Sprzęt też ma nowiutki, bo i cała przychodnia nowa.
Indi, Jezyk ja tez sie wizytuje w nastepny wtorek i doczekac sie nie moge a 11.07 mam usg genetyczne i na to czekam najbardziej
Nulini ja wlasnie dlatego ide gdzies gdzie maja bardzo nowoczesny sprzet zeby nie bylo niedomowien i watpliwosci. Moj gin jest super ale sprzetu bardzo dokladnego to nie ma chyba.
Nulini ja wlasnie dlatego ide gdzies gdzie maja bardzo nowoczesny sprzet zeby nie bylo niedomowien i watpliwosci. Moj gin jest super ale sprzetu bardzo dokladnego to nie ma chyba.
Żelka
yggami ja też z lublina i nfz chodze do Kwiatka do profimedu (sam mi wizyty na nfz zaproponował) ale usg gen i polowkowe to odsyła na lepszy sprzęt do luxmedu właśnie a teraz ide do ponoć dziwnego lekarza do tego luxmedu więc wodotrysków po tym usg w postaci ujec 3d też się raczej niespodziewam :/
Filipiamama, a z którego szpitala ten Twoj doktorno?
Filipiamama, a z którego szpitala ten Twoj doktorno?
Ostatnia edycja:
goferek
Kasiekz, jestem dokładnie z gminy Miękinia, 2km od Wrocławia, 25km od Środy Śląskiej, więc do każdego szpitala mam daleko :-(
Aza, miałam robioną przezierność, wyszło 0,7 ale lekarz mnie wysłał jeszcze na usg prywatne (gdzie ponoć mają super wypasiony sprzęt i pewnie całkiem przypadkiem przyjmuje tam też prywatnie:-) )
Aza, miałam robioną przezierność, wyszło 0,7 ale lekarz mnie wysłał jeszcze na usg prywatne (gdzie ponoć mają super wypasiony sprzęt i pewnie całkiem przypadkiem przyjmuje tam też prywatnie:-) )
Filipiamama
Żelka właśnie w tym problem, że obecnie z żadnego. Pracował w Żagiel Medzie i ja byłam nastawiona na to, że drugie dziecko tam urodzę, ale zamknęli położnictwo i dupa. Rozmawiałam już z nim na ten temat, to na razie mówi, żebym się nie martwiła, bo on wszystkim zajmie się tak, że będzie dobrze. No zobaczymy. Na razie mu ufam.
Żelka
goferek, coż za szczęśliwy zbieg okoliczności
Filipiamama jak to zamknęli położnictwo, to miała być moja alternatywa w razie ataku paniki przed państwowym szpitalem?? Dlaczego, jak to co się stało? Za mało chętnych było, żeby wyskoczyć 5 tysiaczków z 3 dni leżenia w szpitalu ?
Filipiamama jak to zamknęli położnictwo, to miała być moja alternatywa w razie ataku paniki przed państwowym szpitalem?? Dlaczego, jak to co się stało? Za mało chętnych było, żeby wyskoczyć 5 tysiaczków z 3 dni leżenia w szpitalu ?
reklama
Filipiamama
Właśnie było za mało chętnych. W sumie to nie było prawie wcale chętnych. A jeszcze w tamtym roku w sierpniu jeździłam tam do chirurga, bo miałam ropień, to mi reklamował, że starają się o kontrakt z nfz, że jak już będę chciała rodzić, to może nie na 6 tysięcy, a za tysiąc, no i lipa taka, że urodzę za darmo w państwowym szpitalu