reklama
bada m.
Fanka BB :)
gratulacje dla Ciebie i LILI :-) drobniutka będzie ta Twoja księżniczka
Dziękować :-)
W ogóle ja to się z tym.swoim ginem zawsze na koniec zagadam i jakieś jaja wychodzą.
Dzisiaj wychodzę od niego zadowolona, jadę do apteki, bo Ł musi mieć pojemniki na badania i nagle okazuje się, że mam w portfelu o stówke za dużo.
No więc jadę z powrotem do gina, a ten zdziwiony na mnie patrzy i mówi "a to pani mi nie płaciła?".
On taki sam zakręt jak ja
W ogóle ja to się z tym.swoim ginem zawsze na koniec zagadam i jakieś jaja wychodzą.
Dzisiaj wychodzę od niego zadowolona, jadę do apteki, bo Ł musi mieć pojemniki na badania i nagle okazuje się, że mam w portfelu o stówke za dużo.
No więc jadę z powrotem do gina, a ten zdziwiony na mnie patrzy i mówi "a to pani mi nie płaciła?".
On taki sam zakręt jak ja
femme fatal
Mama Ninki :)
Gratuluję udanych wizyt! :-)
Elutka super ze juz w domku
Emilchen & & &
Sprite eh z lekarzami współczuję :-/ nie wiem co bym zrobiła na twoim miejscu ostatnia opcja najlepsza
Alecta slicza Lili ❤
Elutka super ze juz w domku
Emilchen & & &
Sprite eh z lekarzami współczuję :-/ nie wiem co bym zrobiła na twoim miejscu ostatnia opcja najlepsza
Alecta slicza Lili ❤
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
alecta, wygląda, jakby robiła "pffff" wodami płodowymi Ale z kasą fajnie I faktycznie chyba drobna będzie Lilka ;-)
jenn200818
Fanka BB :)
Alecta gratulacje, dobrze, że wszystko ok
Emilchen ja też trzymam kciuki za Was... bardzo.
Alecta super pozytywne wieści, no i niunia fotogeniczna
Dziewczyny pierwsza insulina za mną i co ? Nie poczułam nic, to już bardziej boli czasami badanie glukometrem Jaka ja głupia byłam, że się bałam. Brak słów !
Alecta super pozytywne wieści, no i niunia fotogeniczna
Dziewczyny pierwsza insulina za mną i co ? Nie poczułam nic, to już bardziej boli czasami badanie glukometrem Jaka ja głupia byłam, że się bałam. Brak słów !
reklama