reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Alecta ale piękne zdjęcie! :)

My w poniedziałek na wizytę ,ciekawa ile mały będzie ważył no i 3D mamy niby mieć, jak się jakoś ładnie kawaler pokaże to zdjęcie też wrzucę ;-) On to bardzo nieśmiały jest :-D

reklama
alecta, gratki!

Doggi, dawaj szyję! wymienię się :-D w sumie duże dziecko mi rośnie, więc luz :-D

jezyk, mam bardzo mieszane uczucia. ale postanowiłam, że jutro idę na wizytę do innego gina. na konsultacje i jak będzie ok, to zapytam, czy poprowadzi mi ciąże już do końca. tylko nie wiem co z L4, bo mam do 24.11.

Alecta piękna córcia! Super, że wszystko ok!

I ja w końcu w domu. Wyniki ok, szyjka ok, młody ładnie rośnie (zapomniałam dopytać, czy nadal ma jajka :p ), ma już 2100g, miałam ktg - też ok. Następna wizyta za 2 tyg (27.11) i teraz już przed każdą wizytą ktg :confused:

Z gorszych wieści - ciśnienie mi nieźle skoczyło, najpierw 155/78 a po ktg 163/82. Dostałam receptę na wszelki wypadek, jakby w domu ciśnienie też było za wysokie (przez to, że w domu mam w normie nie kazała brać od już). Nadal mam mierzyć w domu.

Megami :szok: Jaki dorodny chłopak :-) Ja cały czas na dopegycie jadę... Ciśnienie o ile nie mierzone w szpitalu to jest w normie ale tętno dość wysokie , mam nadzieję , że po porodzie się unormuje to tętno.

Alecta gratki sliczna corcia:-) !

Megami ale duze to Twoje malenstwo;-) ! Super ze wszystko dobrze:-) mi zawsze u gina tez skacze cisnienie:-)

Sprite dobra decyzja:-) ja kiedys znowu czytalam ze ten peser to wcale nie jest powiedziane z cos daje.

U nas tez wszystko oki:-) dziewczynki waza po 1400, szyjak super, o dlugosc nie pytam:-) a i wyszlo ze cos namieszalam z tc i 32 zaczne dopiero 15.11:-)

reklama
Do góry