reklama
goferek
Fanka BB :)
Ufff jestem :-)
Dostałam antybiotyk, bo na cytologii wyszło mi jakieś zapalenie.
Lekarka położyła mnie na fotel, i nagle z tekstem "dziewczyno ty rodzisz" ale się przestraszyłam. Szybko zrobiła mi usg i okazało się, że nie jest tak źle. Na badaniu ginekologicznym wymacała bardzo nisko główkę, jednak na usg okazało się, że mam jakaś taką dziwną budowę, że dziecko jest nisko, bardzo nisko,ale bezpieczne.
Szyjka ma 3,41cm. Mam na każdej wizycie ją kontrolować.
Mam dużo odpoczywać, leżeć, oszczędzać się i odstawić słodycze :-(
Na pożegnanie właśnie zjadłam wedla mleczna z malinami, jeszcze się do mnie milka jogurtowa uśmiecha.
Mąż się nagadał, że mam leżeć i pachnieć, ale o tym, że on zacznie gotować jakoś nie wspomniał :-)
W miesiąc czasu mam +2,2kg Chyba idę na rekord z nasz wszystkich
4 listopada mam usg ze sprawdzaniem przepływów.
18 listopada mam standardową wizytę.
Wszystkim bardzo dziękuję za kciuki.
Dostałam antybiotyk, bo na cytologii wyszło mi jakieś zapalenie.
Lekarka położyła mnie na fotel, i nagle z tekstem "dziewczyno ty rodzisz" ale się przestraszyłam. Szybko zrobiła mi usg i okazało się, że nie jest tak źle. Na badaniu ginekologicznym wymacała bardzo nisko główkę, jednak na usg okazało się, że mam jakaś taką dziwną budowę, że dziecko jest nisko, bardzo nisko,ale bezpieczne.
Szyjka ma 3,41cm. Mam na każdej wizycie ją kontrolować.
Mam dużo odpoczywać, leżeć, oszczędzać się i odstawić słodycze :-(
Na pożegnanie właśnie zjadłam wedla mleczna z malinami, jeszcze się do mnie milka jogurtowa uśmiecha.
Mąż się nagadał, że mam leżeć i pachnieć, ale o tym, że on zacznie gotować jakoś nie wspomniał :-)
W miesiąc czasu mam +2,2kg Chyba idę na rekord z nasz wszystkich
4 listopada mam usg ze sprawdzaniem przepływów.
18 listopada mam standardową wizytę.
Wszystkim bardzo dziękuję za kciuki.
McPearl
goferek, tekst o porodzie przyprawiający o zawał serca...odpoczywaj, odpoczywaj.
goferek ale Cię nastraszyła najważniejsze, że nie jest tak źle! Co do Twojej wagi to mieścisz się spokojnie w normie, ok. 2 kg w miesiąc to super. Ja przytyłam prawie 3. To następną wizytę też mamy razem :-)
Megami oczywiście, moje wszystko kontrolują progesteron robię średnio co 2 tygodnie.
Megami oczywiście, moje wszystko kontrolują progesteron robię średnio co 2 tygodnie.
goferek, chyba bym tam padła! co za baba , ale dobrze, że jednak ok. odpoczywaj!
McPearl, podziwiam! ja sobie ledwo dałam radę tabletkę zaaplikować. nie wyobrażam sobie tam włożyć palców i macać od środka. komuś mogłabym to zrobić, ale sobie ooooo nie... tak samo jak badanie piersi. komuś bez problemu, ale ze sobą strasznie walczę. może dlatego, że ja mam bardzo małe piersi i wszystko, dosłownie WSZYSTKO w nich czuć, kości, żebra, nawet węzły chłonne, o których pewnie połowa z Was z pięknymi biustami nie macie pojęcia
McPearl, podziwiam! ja sobie ledwo dałam radę tabletkę zaaplikować. nie wyobrażam sobie tam włożyć palców i macać od środka. komuś mogłabym to zrobić, ale sobie ooooo nie... tak samo jak badanie piersi. komuś bez problemu, ale ze sobą strasznie walczę. może dlatego, że ja mam bardzo małe piersi i wszystko, dosłownie WSZYSTKO w nich czuć, kości, żebra, nawet węzły chłonne, o których pewnie połowa z Was z pięknymi biustami nie macie pojęcia
agulqa_b
Sylwi bedzie dobrze i tego sie trzymajmy :-)
Jak juz tak o tc mowimy to ja dzis mam skonczone pelne 29tc :-)
Nieobecna ja to samo co Ty, zaczne szalec w sylwka o 23.30 ;-)
Ja nawet nie wiem jaka mamcdluga szyjke. Gin zawsze mowoxze dluga twarda i zamknieta
Laski taka pilka do skakania to ile mniej wiecej kosztuje?
Emilchen gratki ze bobas rosnie ladnie. Co do plci. Nienawidze takich lekarzy. Mi moj gin powiedzial, ze on nigdy nie gdyba. Albo wie i mowi albo sie nie odzywa bo po cocwkurzac ciezarna. I to mi sie podoba u niego
Ja to w ogole w szoki jestem ze samemu mozna sobie szyjke zbadac?!
Goferek zabilabym chyba lekarza za takie straszenie mniw podczas badania.
Dziewczyny a to usg z badaniem przeplywow to jakies ostatnie usg prenatalne czy co? Mi gin nie wspominal nic
Jak juz tak o tc mowimy to ja dzis mam skonczone pelne 29tc :-)
Nieobecna ja to samo co Ty, zaczne szalec w sylwka o 23.30 ;-)
Ja nawet nie wiem jaka mamcdluga szyjke. Gin zawsze mowoxze dluga twarda i zamknieta
Laski taka pilka do skakania to ile mniej wiecej kosztuje?
Emilchen gratki ze bobas rosnie ladnie. Co do plci. Nienawidze takich lekarzy. Mi moj gin powiedzial, ze on nigdy nie gdyba. Albo wie i mowi albo sie nie odzywa bo po cocwkurzac ciezarna. I to mi sie podoba u niego
Ja to w ogole w szoki jestem ze samemu mozna sobie szyjke zbadac?!
Goferek zabilabym chyba lekarza za takie straszenie mniw podczas badania.
Dziewczyny a to usg z badaniem przeplywow to jakies ostatnie usg prenatalne czy co? Mi gin nie wspominal nic
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
emilchen, ufff, dobrze, że lekarka sama przyznała się do winy A co do płci, to może zrób sobie prezent jak femme - niezależne USG
McPearl, Jakoś w życiu bym nie pomyślała, żeby pchać sobie tam paluchy i szyjkę sprawdzać
goferek, ale zabawne teksty ma gin!
McPearl, Jakoś w życiu bym nie pomyślała, żeby pchać sobie tam paluchy i szyjkę sprawdzać
goferek, ale zabawne teksty ma gin!
Emilchensuper, że z dzidzią ok. Co do wymiarów to miałam identycznie, lekarz się martwił, że ma brzuch za mały i nawet poszłam do szpitala na badania. Okazało się jednak, że nie brzuch za mały a głowa za duża ))) Co do płci to poczekaj na to badanie prenatalne bo na pewno będzie robione na lepszym sprzęcie. Internistka ładnie się zachowała.
Goferek to Cię nastraszyła kobieta. Cieszę się, że z dzidzią wszystko w porządku. Mamy usg w ten sam dzień ))
Agulqa w 30 tc robi się ostatnie ważne usg ze sprawdzeniem wszystkiego. Dziwne, że lekarz Ci nic nie powiedział.
Goferek to Cię nastraszyła kobieta. Cieszę się, że z dzidzią wszystko w porządku. Mamy usg w ten sam dzień ))
Agulqa w 30 tc robi się ostatnie ważne usg ze sprawdzeniem wszystkiego. Dziwne, że lekarz Ci nic nie powiedział.
reklama
Goferek widzę, że gin lubi "pożartować".
Emilchen no nieźle z tą płcią.
Na innym forum jest laska, która ma 4 synów i teraz była w ciąży i najpierw miała być dziewczynka więc ona szczęśliwa, że w końcu córka się trafiła, ale później na 2óch usg, że jednak syn, następnie znowu córka aż w końcu pojechała na porodówke i urodziła 5 syna heh
Emilchen no nieźle z tą płcią.
Na innym forum jest laska, która ma 4 synów i teraz była w ciąży i najpierw miała być dziewczynka więc ona szczęśliwa, że w końcu córka się trafiła, ale później na 2óch usg, że jednak syn, następnie znowu córka aż w końcu pojechała na porodówke i urodziła 5 syna heh