reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Goferek szok! Ja dostalabym cisnienia ze naprawde zaczelabym rodzic:p Dobrze ze wsio OK z bobasem i szyjka dluga:) Tak trzymac!

Nieobecna ja sobie bobasa w grudniu tez nie wyobrazam. Ale ze mam termin na 20.01 to sie go nie spodziewam przed 1.01:)

Agulqa mi to lekarz sam bada tj.u siebie na sprzecie sprawdza przeplywy jakos po trzydziestym ktoryms tygodniu.

Megmai ja progesteron biore dopochwowo przeciw skurczom. Wczesniej bralam bo mialam krotką szyjke, nawet w 14tc rozwartą i krwawilam przez krwiaka.

Siedze na glukozie. Wypilam to dziadostwo. Z corą w ciazy lepiej smakowalo:) Na czczo mam 82, wiec luz. Teraz czeka mnie 2godz.siedzenia ale zaopatrzylam sie w krzyzowki:)

Ostatnia edycja:
reklama
Aza nie powiedzial pewnie dlatego ze usg w12tc i polowkowe robil sam na swoim sprzecie na wizytach. I tez mowil o nosku przeplywach itp wiec pesnie teraz bedzie tak samo

Kasiek mi wlasnie tez. Wiec pewnoe na tej wizycie co teraz bedzie po prostu zbada wszystko ;-)

Agulqa a to rzeczywiście pewnie sam sprawdzi.

KasiekZ miłego siedzenia :)

Wychodzi na to, że tylko ja zwróciłam glukozę a przecież słodycze uwielbiam :)

Goferek- to Cię babka nastraszyla!! Dobrze, że jednak wszystko ok.

Kasiek- to powodzenia przy badaniu.

Ja jutro jadę na krew i mocz. Miałam dzisiaj ale jak patrzę za okna i widzę ciemność i deszcz to mi się odechcialo. Jutro już muszę bo w poniedziałek wizyta.

Kciuki za wizyty.

No wlasnie ja mam dzis urodziny wiec sobie prezent z tą glukozą rano zrobilam:p Ale jutro mam wizyte wiec od razu mocz i krew...a ja zawsze wsio na ostatnią chwile:p Bo jutro niby 28tc zaczynam.

Goferek wow zawał na miejscu! Dobrze ze wszystko ok!

Agulqa_b jeśli nie przeciera oczu zr zdziwienia i nie sprawdza trzy razy to długa oznacza że ma te dobre około 44mm bo tyle kobiety raczej mają a norma chyba od 35-50mm
Co do piłki nie mam pojęcia kupiłam w lidlu sto lat temu i juz nie pamiętam, ale nie są bardzo drogie

Kasiekz powodzenia to siedzenie najgorsze. Kurde ze ja nie wzięłam krzyżówek ze sobą, gdzue ja miałam rozum?!

Agulqa_b to usg w 30tc wcale nie jest takie ważne mój gin mówił ze na nie nie wysyła bo dużo więcej człowiek się nie dowie niż w 20tc, z Olą tez nie miałam tego badania.

AZA ty zwróciłas, a ja zemdlalam :p

Kasiekz jeszcze raz sto lat

reklama
Do góry