reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Kasiek, wszystkiego najlepszego !!!

Popieram Doggi co do słodyczy i orgazmu :-)
U mnie nie ma powiązania słodycze i szyjka, ale szyjka i odpoczywanie, leżenie, a słodycze tak przy okazji mam odstawić, bo od początku ciąży za dużo przytyłam i zaczynam puchnąć.

Kciuki za wizyty dziś.

kasiek wszystkiego najlepszego!!!

Nulini, AZA zapisałam się już na to dodatkowe usg na 13.11 do kobiety, która pracuje w szpitalu akademickim, moja gin mi ją poleciła także myślę, że sprzęt ma dobry i oprócz tych przepływów może zobaczymy w końcu tę płeć :-) co prawda wizyta aż 200 zł ale trudno - muszę skontrolować te przepływy bo przecież biorę leki p/zakrzepowe itd., a poznanie płci potraktuję jako bonus jakby co ;-)

agulqa ja miałam wczoraj to badanie trzecie zalecane przez Polskie Tow. Gin. i oprócz tego, ze dostałam na kartce cały opis badania (podobny do tego połówkowego), sprawdziła dojrzałość łożyska i ilość wód - to badanie wyglądało tak samo jak każde inne, pomiary mam przecież za każdym razem. Także nie wiem jak to jest z tym badaniem w końcu. Moja sama przepływów nie robi.

Hej dziewczyny, niestety i mnie dopadło choróbsko. Z jednej strony mam ostre zapalenie krtani na które nic nie mogę brać, jeść rosół, płukać szałwią i czekać aż samo przejdzie. Prawie nie mówię... Może przechodzić ze 2 tygodnie... Do tego odebrałam wyniki krwi z zeszłego tygodnia i spadła mi hemoglobina, półtorej miesiąca temu miałam ponad 13 a teraz mam 10... więc dostałam żelazo. Te, które też biorą- co dostałyściei? Ja mam takie dziwne Ferrum Lek- to rozgryzania i żucia, dziwne jakieś. Oczywiście hematokryt i erytrocyty też poniżej poziomu...

Trochę się zdołowałam, do tej pory było dobrze a teraz wszystko się sypie... do tego Nina kaszle, mąż ma katar, a pogoda do dupy... nawet lodów na poprawę humoru nie mogę zjeść.

Suseł trzymaj się ciepło i zdrowiej! Tak czasem bywa, że wszystko naraz się sypie. Ale spokojnie, anemia to nic strasznego tym bardziej, że dotychczas miałaś dobre wyniki. Ja biorę Feroplex - do picia.

reklama
Suseł zdrówka!
Zapalenie krtani to najczęściej wirusowe, więc antybiotyk nic nie da (chyba, że to konkretne jest bakteryjne).
Ja też za dużo przytyłam ale słodyczy nie odstawię! :-D Ale ja już wiem, że tak mam i już, co bym nie jadła kg przybywa. Ostatnio same sałateczki i efekt ten sam. Po porodzie nadmiar wody schodzi na szczęście.

Do góry