reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
Megami Zelka gratki udanych wizyt!

Sprite oby udalo sie wyleczyc &&& I tez zrobilabym ten wymaz dla wlasnej swiadomosci:)

Doggi jaka szyja!:) Moja byla obrocona nogami w dol do 33tc wiec jeszcze na to czas:) Cc przemyslalabym powaznie. Mowią ze drugi porod to pikus ale u ciebie nic nie wiadomo:/

Ostatnia edycja:
Żelka jaka bojowa córka, Ola tez zawsze tak robiła w brzuchu uciekała i kopała ;) ja przez miesiąc 2 przytyłam i mi położna powiedziała ze bardzo ładnie i że wagavjyz zaczyna być normalna chociaż i tak za mało nadal niby ważę ale co ja poradzę jem jsk głupia widocznie taki mój urok w tej ciąży ;)

Kasiekz ja wiem ze ma czas się obrócić mi gin powiedxial ze do 32tc musi to zrobić bo potem juz może mieć kłopot i sieciami nie przejmuje miło by było gdyby się obrócił i ponaciskal trochę główką może cis wskora ten dziad mały ;)

No u mnie ola to była wariatka w brzuchu i dziwne rzeczy wyczyniala i do tej pory tak ma nie usiedzi na tyłku 5min ciągle w ruchu i biegu :p puki co Stachu spokojny te jego kopy to bardziej czuć tak jakby się przyciągał i nogi wciskal to tuvto tam ale takie kopniaki z zamachu to absolutnie nie, czuć ze się rusza ale delikatny i łagodny e tym jest nie to co Olka dzikusek ;)

Dziewczyny z problemami, współczuję z przejściami z ginami i problemów z szyjką.

U mnie dobre wieści, Jagoda waży już 670 gram, rozmiarami z USG pasuje idealnie, w środę wyszło 24 tc i 2 dni. Ja przez 5 tygodni przybrałam prawie 2 kg, więc mam już prawie 6 do przodu. Dostałam skierowanie na morfologiię, krzywą cukrową, toksoplazmozę, przeciwciała i mocz. Mam też brać magnez i b6 na te skurcze łydek. Niestety przyplątała się grzybica pochwy wiec dostałam jakieś globulko na 6 dni, jak zobaczyłam cenę w aptece- 44 zł za 6 globulek to zdębiałam... ale trudno.

DOstałam też zwolnienie, jestem już w domu. Kolejna wizyta 05.11.

reklama
Do góry