reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Mnie wkurza cholernie niesprawiedliwość tego świata.ktoś bardzo chce dziecko i ma pod górę,same problemy a inna nie chce i pyk zaskakuje

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

reklama
Tez mi sie to wydaje niesprawuedliwe, pamietam jak podczas naszych staran 3 moje kolezanki zaszly tak ot, a ja za kazdym razem zalewalam sie lzami ze mi sie nie udaje:(

Pewnie ze nie powinno tak być... Ale taki mamy kraj :-/ no nic najważniejsze żeby wszystko było dobrze i żebyś za kilka miesięcy mogła już tulic swoje maleństwo ;-) nie wiem ile dokładnie bo na tel suwaczkow nie widzę

My o DOMI staraliśmy się 3 lata. Ginekolog powiedziała ze chyba Bezpłodna jestem,bez żadnych badań skoro przez 9 lat nie stosując żadnej antykoncepcji,mając stałego partnera nie zaszłam w ciążę

Co do ginekologa to ja do.jednego chodzę prywatnie,płace 120 zł za wizytę z usg. On pracuje w tam Gdzie chce.rodzic i uratował.życie.Domi. Ufam mu.

Drugiego.lekarza mam w lux med w ramach pakietu. I tam mam za free badania

Ja miała taką mega wredna koleżankę w pracy.wiedziała ze bardzo dziecko.chce mieć. Jak ona zaszła drugim Dzieckiem w ciążę to.non stop Chodziła i.mi o.ciąży gadała i jak mi.współczuję. Dwa miechy później ja zaciazylam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
mamablogerka totalnie nie rozumiem takich dziewczyn, co one wyobrazni nie maja ze mowia takie rzeczy? Jakis totalny brak empatii, dobrze ze wam sie udalo :)

Ja chodze prywatnie tez za 120 mam wizyte i wszystkie potrzebne bad (usg, cytologie) ale wlasnie mi przypomnialyscie i chyba sie zapisze do mojej starej gin na nfz :)

Tez mi sie to wydaje niesprawuedliwe, pamietam jak podczas naszych staran 3 moje kolezanki zaszly tak ot, a ja za kazdym razem zalewalam sie lzami ze mi sie nie udaje:(

Ja mam na styczniu 2011 dwie dziewczyny, które się już ponad rok starają i strasznie przeżywają porażki, ciężko mi się było przyznać do mojej ciąży, bo wiedziałam, że będzie im cholernie przykro :-:)-:)-(

Mama Blogerka, ale masz perfidną koleżankę! :szok: Normalnie aż ciężko uwierzyć, że taki wredny babsztyl sam jest matką, zero empatii!!!

Ja nic nikomu nie mówiłam, że się staramy (tzn. laski z forum wiedziały, ale nie znały dokładnego terminu rozpoczęcia), bo nie zniosłabym właśnie dzielenia się ze wszystkimi wkoło porażką, że zajść nie mogę :-(

Mamablogerka... Niektórzy to nie mają za nic wyczucia :-/myślisz ze to z wredoty czy głupoty...

Moja Nina tez była mega wpadka jak dowiedziałam się o ciąży nawet z moim nie byłam oj ogólnie dla historia...

reklama
Nulini teraz jak ona się dowie ze znów jestem w ciąży to.ja cholera weźmie. Nikt jej w pracy nie lubi. Dobrze ze na wychowawczym jest.

U mnie w pracy teraz dwie Dziewczyny z działu Urodziły a 3 są w ciąży. Kolejne dwie biorą ślub w lipcu i juz ciążę planują. Dobrze ze firma ma pozytywne nastawienie do.tego

Do góry