reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

MamaBlogerka empatia to u niektórych obce słowo i z nazwy i z uczuć niestety. U mnie w pracy gdy zaszłam w pierwszą ciążę, tylko jedna osoba mi nie pogratulowała. Chłopak który razem z żoną starał się od 7 lat. Wiedziałam o tym i żadnego żalu nie miałam.

A moja Domi pod koniec miesiąca będzie miała 15 miesięcy

reklama
Tasia to między Naszymi Dziewczynami mała różnica. Moja lada Dzień 18 miesięcy.

Co do ubranek nosi.rozmiar 86-92
Ma 84 cm wzrostu i waży niecałe 10 kg

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Spory :D Nie jest jakiś gruby ale do drobnych też nie należy. Jak to mówią: najpierw masa, potem rzeźba ;)
Ja ważę 54kg przy wzroście 171 cm, mąż około 75kg przy wzroście 186 cm. Raczej do grubych nie należymy więc Młody też pewnie z tego wyrośnie. :)

my jak się staraliśmy to z mojego wydziału w pracy zaszły w ciąże 2 dziewczyny. gratulowałam im, cieszyłam się z nimi, ale smutek mimo wszystko jakiś był. później i mi się udało. w pracy byli źli, bo jedna poszła na l4 w styczniu, druga w marcu a ja na początku maja. tydzień temu dzwoniła koleżanka z działu - jest w ciąży. ponoć w pracy już mówią, że nie będą lasek zatrudniać :D

ps chyba nie pamiętają jak sami byli młodzi i zakładali rodziny

Matko, same lachony na tym forum!

Tosia ma 3,5 roku, 105cm wzrostu i 18kg. Jest bardzo wysoka, w grupie ma tylko jedną wyższą dziewczynkę, a przecież rocznikowo jest młodsza. No i masę też ma, na szczęście w normie, ale ponieważ ja całe życie byłam gruba, to bardzo na nią uważam...

reklama
Nulini ja zaczęłam dietę teraz przed drugą ciąża,zgubiłam 10 kg i Narazie.stop. Po urodzeniu dziecka biorę się ostro za siebie

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Do góry