reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

reklama
agulqa - piękny bobas, wszystko dokładnie widać. :)

femme fatal - w pierwszej ciąży robiłam badanie na hiv, w tej jeszcze nie dostałam skierowania na żadne badania

agulqa_b super bobas!

femme fatal ja jeszcze nie ale dopiero raz u gina byłam jutro mam dostać skierowanie na badania ale z Olą wydaje mi się ze miałam na HIV

Jeszcze dużo tych badań nas czeka :/ A jak przypomnę sobie jakie to są koszta - brrrr ;) U nas w szpitalu jak się robi GBS, to przy wyniku dodatnim masz bonus - do ceny badania dopłacasz 5 zł :D No ale to już badanie na późniejszym etapie ciąży.

agulqa super widac dzidzie!!!

femme​ tez robilam takie badanie, teraz jeszcze bylo wczesnie i na razie nie mialam skierowanie na zadne badania.

Nieobecna a Ty prywatnie chodzisz? Jeżeli tak to idź do lekarza pierwszego kontaktu a on na niektóre badania moze Ci dać skierowanie żebyś bezpłatnie miała. Nie ma u Was gina na nfz?

Co do badań to najgorsza glukoza. pierwsza dawka była spoko ale miałam na skraju i musiałam wziąć drugą dawkę, która wylądowała w toalecie. Musiałam wiec jeszcze raz przyjeżdżać w inny dzień.

reklama
Demollka super wieści, ja z kolei mam nadzieję, że Dzidzia nie postanowi wyjść w grudniu

Emilchen
trzymam kciuki za Maleństwo. Tym razem musi się udać.

Nieobecna
u mnie córa miała nogi za długie o prawie 3 tyg. Do dziś ma takie długie. Bluzka na rozm. 86 a spodnie na 92-98.

Do góry