reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Emilchen super wiesci. To teraz tylko chodzic i sie chwalic fasolka i w pelni sie cieszuc. Bo tak zrozialam, ze juz mozna.

Dziewczyny Nulini, Doggi ten terroryzm laktacyjny dziala w obie strony!! Wy zescie sie na forach naczytaly ze cyc jest the best itd. A ja bylam swiadkiem jak mloda dziewczynina, skulona smutna w kucki karmila maluszka moze 2miesiecznego w KIBLU W TESCO. Oblesnym obskornym, miedzy chodzacymi kobietami. Szczerze mnie bardziej zazenowala ta sytuacja. Wole zeby wywalila cyca na srodku galerii niz chowala siee po toaletach zeby nadwrazliwych ludzi, biednych takich w oczy nie razilo.

Yggam trzymam kciukersy. Wszystko bedzie dobrze. A do jakiego lekarza sie wybietasz, ja tez z lbn moze mialam kontakt albo cos slyszalam ;)

reklama
emilchen super!!
yggam powodzonka, będzie dobrze!!;-)

szczerze mówiąc to ja nie widziałam, żeby w miejscu publicznym jakaś mamusia "wywalała cyca", wydaje mi się, że teraz są naprawdę wygodne i przystosowane do karmienia np. bluzki, że można to zrobić wręcz dyskretnie, czy przykryć lekko pieluszką - mi taki widok z pewnością by nie przeszkadzał....

Emilchen super :)

mi niestety nie zrobili usg, okazało się, ze umówili mnie do złego lekarza i mam na 14/07 :)

Zelka wybrałam Dziducha z Jaczewskiego (on jest z patologii ciąży). A prywatnie przyjmuje w luxmedzie. I chodzę jeszcze do swojej ginki na nfz to mam wszystkie badania za darmo.

Emilchen super ze wszystko wporzadku!

Żelka zgadzam sie z toba w 100%. Przeciez my nie jemy w kiblu, karmic w kawiarni czy galerii mozna dyskretnie i nie trzeba cycem swiecic wcale. Ja karmilam 8 miesiecy i duzo jezdzilam i chodzilam z mlodym po miescie wiec nie dalo sie nie karmic publicznie. Mozna sie przeciez zakryc pieluszka. Widzialam ostatnio nawet takie specjalne chusty do karmienia.

Dzięki dziewczyny :-D

Moje dziecko nie należy do tych bardzo ruchliwych, pani doktor musiała je pobudzać, żeby się inaczej ułożyło, może spało sobie po prostu? delikatnie sobie ruszało łapkami i nóżkami, żadnych tam podskoków itp.

o właśnie widzę bociana za oknem, spaceruje po łące :tak:

powodzenia dla dziś wizytujących!!!

reklama
jusia może jest za moim mężem, bo on jako dziecko był bardzo spokojny, w przeciwieństwie do mnie- adhd :-p teściowa opowiada, że w kościele od małego całą mszę potrafił wysiedzieć, a moja mama, że ja byłam wiecznie w ruchu, raz na górze ławki, raz pod ławką i tak w kółko :sorry:

Do góry