reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

Mam to samo - wszystko mnie od rana wkurza. Oglądam tvn24 i słuchać tych idiotów nie mogę.
A do tego mega wielki leń. Miałam dziś dokończyć ogarnianie odliczanie vatu na materiały budowlane a faktury leżą i mnie wołają..
Obiad ugotowałam wczoraj (gulasz), więc przynajmniej tego nie muszę robić.
Ale czeka mnie coś czego nienawidzę - ogarnięcie się "tam" przed jutrzejszą wizytą u ginekologa i walka z futrem na nogach. 20 minut latania z gołą dupą po mieszkaniu. ;)

reklama
Ja musze co 2 dzien sie odszczurzac, bo inaczej strasze.
Co do plywania w basenie, to tez dlatego sie wdtrzymtwalam az do teraz, bo w razie infekcji lepuej leczyc sie 2 trymestrze niz w puerwszym. Tez mam wrazenie ze baseny to siedluska bakterii I wdzelakue infekcje zdarzaly mi sie o wiele czesxiej kiedy plywalam regularnie niz jak nie.

kasiekz dlatego że Filip chętnie je kaszki i serki to tak nie naciskam, ale chciałabym, żeby jednak to mleko pił.

Ja codziennie od rana tak do 13 tryskam energią, a potem bierze mnie niechęć do wszystkiego i mam ochotę tylko leżeć.
U nas dziś bigosik z młodej kapusty. Taki delikatny, żeby i Fifi mógł spróbować;)

KasiekZ mój też miał niby skazę białkową i cały czas lecieliśmy na Bebilonie pepti na receptę . Dla mnie super sprawa bo wielka pucha była za 11 zł a nie 30 :)

Co do odkrzaczania to ja lecę tylko na depilatorze, nawet pod pachami :)))) Spokój mam na ponad 2 tygodnie :)

Witam Was dziewczynki ale Wy pędzicie :-)
Ja wczoraj byłam na podglądanku, dzidzia bardzo spokojna, chyba po tatusiu :) mój emek siedział z ręką założoną na nodze a lekarz " a to proszę dzidzia podobnie jak Pan, tez trzyma rękę na nodze" hehe może rośnie drugi tatuś :D no ale tak na serio to niestety mam zakaz wyjazdu na urlop i nisko ułożone łożysko ale nie przoduje. Modlę się żeby się podniosło. Leki caly czas mam brać i tak sobie poleguje jak emerytka :-). Mnie też boli kręgosłup i jajniki jak kicham, czasami tak mnie rwą pachwiny, a to coś zakuje, a to brzuch zaswędzi. ..lekarz się tym nie przejął.

Doggi cieszę się że jest ok:-)

Aza, ja bym moze I spokoj miala, tylko ze te wloski po jakis czasie zamiast wyrastac to wrastaja pod skore I sie robi syf. Mi teraz zostalo golenie tylko :(

kasiek, Indii ja na basen (ozonowany) chodzę regularnie prawie od początku i nic się nie przypałętało, odpukać ...
ale to może kwestia pecha, żeby coś złapać

basen polecam bardzo - mi poprawia zwyczajnie humor;-)

reklama
Jusia, ja nawet nie wiem, czy tu takie cuda na kiju jak basenybozonowane sa :) ten co ja chidze to taka troche bida, ale samochodem mam 10 min drogi. Soda smierdzi chlirem przepaskudnie, a co za tym idzie, skora po plywaniu tez. No ale trudno. Jak na USG za tydzuen wszystko bedzie OK, to wracam na silownie, ramiona mi calkowicie sflaczaly I nogi tez. Nie Bede szalec, ale jakis toning musi byc :)

Do góry