reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty, usg, zdjęcia itp

kasiekz u mnie z Filipem to samo. Mm jest beeee. Teraz próbuję mu jakoś przemycić troszkę, ale nie chce. A ja po tych problemach polubiłam karmienie. Jedyne utrudnienie to takie, że faktycznie jedną pierś miałam większą od drugiej o jakieś trzy rozmiary. Ciężko dobrać staniki czy ubrania, ale tak, to jak Fi odmówił cycka, to siadłam i się rozpłakałam.

reklama
Ja Kacpra karmilam 18 miesięcy, Cypka tylko 7 bo w nocy karetka mnie zabrała z bólem do szpitala i okazało się że poleze trochę bo będą robić laparoskopie. Mąż został z dziećmi sam na prawie tydzień, niby nic niezwykłego ale Cyprian nie umiał pić z butli i wcale nie chciał się nauczyć, poza tym sztuczne mleko mu nie smakowalo. Mąż w nocy Laszki robił i karmił go łyżeczka, ale najważniejsze że dali radę:)

Jezyk sama możesz usunąć posta. Wejdź w edytuj i ta jest usuń albo w zaawansowane i tam też jest usuń post :))))

Ja karmiłam Konrada tylko 3 mieiące bo mi pokarm zanikł ale uważam, że to wystarczające. Chciałam karmić max. do 6 miesiąca.

Wiem, ale ja pisze z telefonu a tu jest jakoś inaczej, pokombinuje może się uda:)

Nie ma usuń, jest kopiuj,edytuje, otwórz w innym oknie itp.ale usuń nie ma:)

Ostatnia edycja:
Ale mnie dzisiaj WS ystko wkurza, normalnie PMS w ciazowym wydaniu. Jeszcze mnie z lewej strong macica ciagnie :(

Indi Ciebie wkurza ,a mnie nic się nie chce,tyle miałam zrobić na urlopie i robę -obiad :-pa czeka nas jeszcze generalny remont pokoi i już widzę jak ja to przetrwam nie mówiąc już o pomocy ;-)

Bada, mi sie nic Nie chce od jakichs 2 miesiacy. W pracy juz mnie roznosi, robiecpoprawki po kims ktos narobil w rysunkach bajzlu I nie moge dojsc do ladu. Bluzgi az mi sie same cisna na usta. Hormony mi buzuja, ja chce na zwolnienia, tak zebym Nie miala pidcreka nikogo, ktos nniexwkurza I zebym Nie musiala die denerwowac

Tak pisałyście o tych kąpielach. I sobie myślę, że lepiej kąpać się w morzu czy jeziorze niż w basenie. Na moim forum z czerwca laski w basenach połapały bakterie. Moje dziecko jak było małe po basenie też łapało. A nad morzem nigdy nic czy w jeziorze. Ja mam identycznie. Te baseny co z tego że chlorowane jak zbiorowisko tony ludzi w jednym małym miejscu. Tak mi się wydaje:p

aza
też planowałam tylko 6 mies. Ale miała skazę białkową, poza tym przyzwyczaiłam się do tej wygody:p Potem na rok miałam odstawić, ale ona nie chciała mm i tak ciągnęłam do 18mies.:D Teraz planują rok max.

jezyk domyślam się, że mąż miał mękę, bo wiem co to znaczy dziecko bez smoka:p Moja też jedzie tylko na kaszkach łyżeczką:)

filipiamama spróbuj w postaci kaszek. Moja tak tylko zje. Gęsta łyżeczką:p

reklama
Do góry