reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wizyty u pediatry

Kasia, nie martw sie wcale. Oliwka wcale nie wyglada na grubaska:tak:

a z soczkow daje bobofruty, bo jako jedne z niewielu sa przecierowe. a Makrel klarownyh nie lubi.

reklama
Niestety nadszedl ten dzien,w ktorym musze isc z malym do lekarza i to nie bynajmniej na szczepienie.Ogolnie pogrom w domu:Bartek ma na 100% angine i goraczkuje,a Dominka i Konrad kaszla:no:.Od 9 sa zapisy telefoniczne do przychodni,tylko czasem trzeba probowac i 25 minut:wściekła/y:.

Ojej Tycia bidulo współczucia :-:)-:)-( Trzy chore maluszki w domu :szok:
Zdrówka Wam wszystkim życzę!!!

A my po usg kontrolnym bioderek - wszystko jest OK! To bioderko w którym poprzedni lekarz stwierdził dysplazję i chciał małą wpakować w poduszkę Frejki znacznie się poprawiło :tak: Nie jest jeszcze idealnie, ale już jest w I klasie, czyli tej najlepszej. Mamy dalej nosić Milenkę na brzuszku żeby nóżkami obejmowała mój brzuch. Jak to jednak warto pójść czasem do dwóch lekarzy... gdybym nie trafiła na tego drugiego, to dziecko by się meczyło z jakąś uprzężą na szelkach :confused2:

reklama
I dobrze Joasiek,ze poszlas do drugiego lekarza:tak:.
Ja dzis poszlam do mojej z dzieciakami i na szczescie Kondzio nie ma czerwonego gardła,mamy mu dawac tylko syropek homeopatyczny i wit c:tak:.Bartus ma angine,tak jak przypuszczałam...
Co do przybierania Kondzia,to pan doktor powiedziala,zebym malemu nic nie dawala.Przez ostatni tydzien Kondzio przybral 300 g(dolozylam jedno karmienie w nocy):tak:.A przedtem przez dwa tyg tylko 150 g.Powiedziala,ze nie powinnam sie tak denerwowac,bo po pierwsze z wagi nie spadl,po drugie byly upaly,a po 3 te panie odejmuja po 200 g za ubraniea niektore ubranka tyle nie waza:-p.
Powiedziala,zeby go nie budzic na jedzenie w nocy,bo nie ma potrzeby go tuczyc niepotrzebnie:szok:.Powiedziala,ze maly naprawde ładnie wyglada i zeby zostal na razie na samym cycusiu:-).
Strasznie sie ciesze!!!!:-D

Do góry