U mnie ważą na golasa i przed wyjściem zakładam czysty pampers przychodnie mam na początku bloku a mieszkam na końcu a jest 6 klatek więc mała nie zdąży nic narobic i narazie nie miałam problemu że jak ją rozbierałam czeka mnie niespodzianka bo jestem w 2 minuty na miejscu
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Niestety musielismy dziś odwiedzić lekarza,Kuba miał od 2 dni chrypkę,a dziś lekki kaszelek.Okazało się,że ma zaczerwienione gardełko,no idostał cały stos lekarstw.Obyło się bez antybiotyku,mam nadzieję,że mu przejdzie.Stracił całkiem apetyt przez to chore gardło,zdołałam go przekonać jedynie do herbatki z lipą.Niezle musiałam się nagimnastykować,by przełknoł syrop na gardło.Ach to moje maleństwo,tak marudził.
agusia9915
Matka wariatka
jesli temperatura nie zejdzie do czwartku to mamy zrobic badanie moczu i w piatek do lekarza
narazie
eurespal+ paracetemol+ wit c
I SZUKAC ZEBOW ;-)
narazie
eurespal+ paracetemol+ wit c
I SZUKAC ZEBOW ;-)
agusia9915
Matka wariatka
Eurespal-
- Zawarty w preparacie fenspiryd jest antagonistą receptorów histaminowych H1.
- Ma właściwości przeciwzapalne (zmniejszenie wytwarzania mediatorów procesów zapalnych) i rokurczające oskrzela.
- powiedzial nam pediatra ze pomoze przy obnizeniu goraczki
agusia9915
Matka wariatka
rozwaliłas mnie tym az mi si humor poprawił
noz ***** ciagle mi sie alarm anty virusowego włancza
noz ***** ciagle mi sie alarm anty virusowego włancza
reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Eurespal dostalismy na zapalenie gardła,ile musiałam się nakombinować,by mały przełknoł to gorzkie świństwo.
Huraaa!A Kubie już lepiej,Dziś byliśmy u lekarza,pani osłuchała płuca,no i jest zdecydowana poprawa.Ufff.Mam podawać jeszcze antybiotyk,flegaminę i Cebion do końca tygodnia.
Huraaa!A Kubie już lepiej,Dziś byliśmy u lekarza,pani osłuchała płuca,no i jest zdecydowana poprawa.Ufff.Mam podawać jeszcze antybiotyk,flegaminę i Cebion do końca tygodnia.
Podziel się: