reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u pediatry

reklama
no wczoraj byliśmy u pani alergolog pediatry i stwierdziła u Szymka że jest osmotykiem z astmą oskrzelową ale odrazu dodałą spokojnie to się leczy łatwo.zadawała mi pytania a ja miałam tylko odpowiadać tak czy nie no i z wywiadu ze mną z prostych badań wyszło że musimy powalczyć. mamy sprawdzić migdały bo ma duże i może mieć 3 migdał więć poleciła laryngologa muszę się umówić w tej kwestii mogła by mieć złe przeczucie.

no polecam naprawdę z czystym sumieniem.rozmawiałam z mamami które też czekały na swoją kolej i każda miała dobre zdanie że dzieci nie dostają żadnych antybiotyków i skutecznie szybko walczy z kaszlem.więc jak ktoś w Gdańsku potrzebuje jakiejś konsultacji to śmiało doktor Kapiszka.

Czy Wasze maluchy skarża sie na bóle nóżek?bo u Kuby chyba bóle wzrostowe,za bardzo nie wiem jak sobie z nimi radzić.Na razie tylko raz sie zdarzyło i dałam Nurofen,bo tak mmi płakał.

może to zbieg okoliczności ale Szymek czasem powie mamo boli mnie kostka też sobie pomyślałam że rośnie i czasem tak jest że boli jakby od środka.

Emilka kiedyś bardziej się żaliła teraz najczęściej mówi że ją bolą ale ....stopy
.....ale to chyba efekt marudzenia jak dużo już chodzi i chciała by mieć tak wygodnie jak D i jechać w wózku ;)

reklama
Do góry