reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

reklama
A ja się dziś strasznie boję.... Ewce nie wypadł mleczak, tylko pięknie za nim rośnie sobie stały ząbek, tak idealnie z tyłu, że tego nie zauważyłam, dopiero wczoraj Ewka się poskarżyła, że ją ten mleczak boli. Musi tren stały go trochę z boku podważać... Dziś idziemy do dentysty, obawiam się rwania.... Nie wiem czy fundować jej znieczulenie... Rafał twierdzi, że zastrzyk w dziąsło jest gorszy od tego rwania.... Co myślicie??

mleczaki idą szybciutko bo nie maja korzeni..mój mały miał tak rwany(bo urósł za nim stały)...dosłownie sekund 3 i po bólu...
ja bym nie dawała znieczulenia .....ewentualnie poproś i pryśniecie sprayem

ja nie wiec co poradzić mi rwali ósemkę i nie poczułam znieczulenia ale co dziecko to dziecko może sie bać Agusia dobrze pisze no i dentysta pewnie coś doradzi

mi się tez wydaje, ze z rwaniem mleczaka to nie bedzie problemu, one nie siedza jakos mocno, bo korzeni przeciez ne maja. MOże faktycznie znieczulic tylko miejscowo sprayem i już, zastrzyk w dziąśło jednka troche czuc i boli, jak znieczulenie sie rozchodzi pod dziąsłem. szybciej wyrwie pewnie ten zą niz da znieczulenie

Dzięki dziewczyny. Chyba rzeczywiście nie będę kombinować ze znieczulaniem... Znieczulimy jakąś nagrodą jak będzie po wszystkim....

I po bólu!! Ewa nawet nie zauważyła kiedy to się stało... A ja się tak stresowałam!! Mała zadowolona spytała kiedy znów odwiedzimy tą miłą panią dentystkę!!!!:rofl2::rofl2:

reklama
Do góry