reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

reklama
no to Szymek załapał pierwszy raz anginę.już od wczoraj miał37 w nocy 37,5 rano byłam u lekarza o 8 powiedziała że gardło czerwone ale antybiotyku nie da a o 12 szłam już do naszej zaprzyjaźnionej pediatry i diagnoza szybka angina ropne czopki wieć dostał antybiotyk do powniedziałku w domu i obiecałą Szymkowi że do piątku za tydzień będzie zdrowy i pójdzie na pasowanie do przedszkola.

Dzisiaj jest gorzej a było lepiej ..trochę kataru było juz a dziś no masakra.....chrypa..kaszel jak u gruźlika i gile do pasa żółte
od poniedziałku podaje jej lek 3 razy dziennie ......nie wiem co to dziś za ataki choroby

u nas zdecydowanie lepiej.no nocy Szymek wydudlał 1,5 litra wody i dziś jedynie temp. waha się od 36,8-37 ma zdecydowanie lepszy humor lata pod domu i ciągle coś mi gada że mam się z nim bawić.mam nadzieję że już tylko lepiej będzie.

reklama
Do góry