reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wizyty u pediatry

reklama
no to Szymek załapał pierwszy raz anginę.już od wczoraj miał37 w nocy 37,5 rano byłam u lekarza o 8 powiedziała że gardło czerwone ale antybiotyku nie da a o 12 szłam już do naszej zaprzyjaźnionej pediatry i diagnoza szybka angina ropne czopki wieć dostał antybiotyk do powniedziałku w domu i obiecałą Szymkowi że do piątku za tydzień będzie zdrowy i pójdzie na pasowanie do przedszkola.

Dzisiaj jest gorzej a było lepiej ..trochę kataru było juz a dziś no masakra.....chrypa..kaszel jak u gruźlika i gile do pasa żółte
od poniedziałku podaje jej lek 3 razy dziennie ......nie wiem co to dziś za ataki choroby

u nas zdecydowanie lepiej.no nocy Szymek wydudlał 1,5 litra wody i dziś jedynie temp. waha się od 36,8-37 ma zdecydowanie lepszy humor lata pod domu i ciągle coś mi gada że mam się z nim bawić.mam nadzieję że już tylko lepiej będzie.

reklama
Do góry