reklama
WolfiA
Lutowa MaMa ''07 i ''09
Super, że tak szybko i gładko poszło:-) Tak to już jest, że mamy bardziej przeżywają niż dzieci;-)I po bólu!! Ewa nawet nie zauważyła kiedy to się stało... A ja się tak stresowałam!! Mała zadowolona spytała kiedy znów odwiedzimy tą miłą panią dentystkę!!!!
Ups Ale nie codziennie się takie rzeczy dzieją Na szczęście;-)taa, wróżka zębuszka dała stempelki i wszystkie dzieci są teraz od tuszu brudne
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Patch, super ze wizyta u dentystki byla udana. I wrozka zebuszka sie spisala
a Emilka jutro idzie do dentysty .....jak się zdecyduje to będzie mieć robiony kolejny ząbek a potem do "papierniczego" po nagrodę klej papier kolorowy itd i będziemy robić jakieś wycinanki może się przekona na razie jest na tak - że idzie
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Gosia powodzenia z Emilką u dentysty!!!
agusia9915
Matka wariatka
Powodzenia u stomatologa
Moja często mówi ze nie będzie płakać ..a potem jest różnie..wiec trzymam kciuki
Moja często mówi ze nie będzie płakać ..a potem jest różnie..wiec trzymam kciuki
reklama
my po dentyście Emilka miała zrobione raz dwa nawet nie wiedziała kiedy dostała naklejkę bo dyplom to ona już ma i nie chce no i co się okazało po dokładnym sprawdzeniu zębów są jeszcze dwie maleńkie dziurki i lepiej zrobić teraz nim będzie trzeba dłużej wiercić wiec za miesiąc znowu mamy wizytę tylko z Emilką i od razu dwa ząbki jej zrobi
tym razem Emilka bardziej zadowolona i zapowiedziała że przyjdzie bo jej się podobało
tylko nie wiem czemu jej się tak te zęby psują :/ przecież myje ząbki.... lizaków itp nie jada :/
tym razem Emilka bardziej zadowolona i zapowiedziała że przyjdzie bo jej się podobało
tylko nie wiem czemu jej się tak te zęby psują :/ przecież myje ząbki.... lizaków itp nie jada :/
Podziel się: