reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

reklama
Emilka wczoraj też zwymiotowała:baffled: kupi rzadkie ale to chyba od zębów a nie wiem czemu wymiotowała bo zdrowa jak rydz :tak:

czyzby rotavirus:baffled:

u nas panuje rota podobno:tak::-(

sara wczoraj przed snem zrobiła kupke dziwna conajmniej i od tamtej pory nie ma temperatury:baffled::blink:
Też tak juz myślałam,ze rota sie rprzyplątał,ale chyba nie....
Rozalka jak się Kubuś czuje? dużo zdrówka :tak:
Dzięki.Kupki rzadkie,ale nie wymiotował i ładnie jadł cały dzien.Dziś chyba lepiej.:tak:Nadal nie wiem od czego.

Więc pisze we właściwym wątku.
Byliśmy u lekarza,diagnoza wstrząs na tle alergicznym.Dostał domięśniowo zastrzyk i blednie mu na czole.Jak do 17.00 nie zacznie schodzić wysypka,to mamy skierowanie do szpitala.
Alergia....ale na co?
Ryba z piątku?Proszek(piorę w tym samym od roku)?Królik?Pyłki(ale miałby podobno duszności)...nie wiem...:baffled:
Kuba zasnoł ,mam go obserwowac,jakby zaczoł sie dusić,to wezwać karetkę.
Oczywiście moje dziecko sie popłakało u lekarza ,a plamy sie w tedy nasiliły,wyglądał,jakby go do wrzątku wrzucono,ja płakałam razem z nim.

Więc pisze we właściwym wątku.
Byliśmy u lekarza,diagnoza wstrząs na tle alergicznym.Dostał domięśniowo zastrzyk i blednie mu na czole.Jak do 17.00 nie zacznie schodzić wysypka,to mamy skierowanie do szpitala.
Alergia....ale na co?
Ryba z piątku?Proszek(piorę w tym samym od roku)?Królik?Pyłki(ale miałby podobno duszności)...nie wiem...:baffled:
Kuba zasnoł ,mam go obserwowac,jakby zaczoł sie dusić,to wezwać karetkę.
Oczywiście moje dziecko sie popłakało u lekarza ,a plamy sie w tedy nasiliły,wyglądał,jakby go do wrzątku wrzucono,ja płakałam razem z nim.

ojej biedny Kubulinek :-:)-:)-(

Oj Rozalka....tak mi przykro, domyslam sie co przechodzisz.....starszne jest to jak nasze baczki tak cierpia a my razem z nimi....miejmy nadzieje ze jednak obedzie sie bez dusznosci i karetek:sorry2:

Teraz tylko trzeba widziec po czym to dostal...o rany...ciezko bedzie....

Buziaki sciskam Was :tak::-)

Ojej, Rozalka współczuję :-( A już się cieszyłam, że Kubuś po rybie nie dostał żadnych zmian. Ale to trochę późna reakcja jak na strząs alergiczny :confused: tak po 2 dniach :confused: Te luźne kupki to też pewnie reakcja alergiczna przewodu pokarmowego.

reklama
rozalka wiem co przechodzisz:-(
mała pod wplywem stresu była purpurowa.....jesli po hydrokortizonie mu nie przejdzie to powienien dostac druga dawke w odstepie 24 godzin a tak to zyrtek .bedzie schodzic wolniej ale to nie steryd
oczywiscie jesli nie bedzie przebojów ze strony układu oddechowego
powoli kochanie ..wiem jak sie stresujesz ....jest ci ciezko............bedzie dobrze

nam podobno po linkomycynie wyszła pokrzywka ale ja tak do konca nie jestem pewna (lekarze tez) równie dobrze od białka (zjadła łyzeczke smietany wtedy)

nie wiem czy pamietasz ale KUBA PIł ROWNIEZ Z NOWOSC pepsi:sorry2:
nie musi byc od ryby

nam powiedziano ,ze po 14 dniach moze wyjsc w naszym przypadku pokrzywka na tle alergicznym rózwniez nazywali to wstrzasem

Do góry