reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

reklama
Dzięki Dziewczyny za wsparcie duchowe :happy2:
Amelka śpi w miare spokojnie...raz po raz sie budzi ale po chwili zasypia :tak:
mam nadzieje że choć troszke bedzie lepiej...

Niestety nas czeka jutro wizyta u pediatry,bo Konradek zagoraczkowal mi dzis 38 stopni.Innych objawow nie widze,siurek wyglada normalnie(ma stulejke)...Moze to byc od zeba,ale wole ,zeby go lekarz zobaczył.A w czwartek mial miec szczepienie na meningokoki:baffled:.

Już po lekarzu :baffled: płacz był..a po badaniu śmiech i wykradanie wszystkich zabawek z gabinetu :-D całe szczescie to chyba zwykłe przeziębienie :happy2: pije wapno bananowe, wit. C i na rozrzedzenie wydzieliny w nosku Mucofluid i Nasivin soft na noc.
Mam nadzieję że pomoże :tak:
Ile razy dziennie można zapuszczac Mucofluid?

My dzisiaj ale się nabiegałyśmy...i ile nerwów starciłyśmy :szok::baffled: Amelka dostała 5 zastrzyków z Zinacefu i mieliśmy pokazać sie u pediatry w ośrodku zdrowia, zajechałyśmy i okazało się, że od 2 dni nie ma w ogóle pediatry :confused::confused::szok: i że maluszki bada dyrektor internista...który nie ma do tego dobrej sławy jako lekarz...no ale poszłyśmy bo miał przepisać kolejne zastrzyki...owszem zapisał ale o 4 więcej niż miał...czyli jeszcze 10 kłuć:wściekła/y::szok:...wykupiłyśmy..wróciłyśmy do przychodni żeby podać lek. Ciotka Amelki,która robi jej zastrzyki zdziwiła sie że tak dużo :baffled: i się zaniepokoiłam...poza tym, nie dał zlecenia czyli nie powinna leku podać :no: grrr..podała...ale postanowiłam udać sie jednak do pediatry prywatnie...i dobrze zrobiłam :tak: okazało sie że zastrzyki są nie potrzebne i zapisała to samo w syropie + lacidofil + nasivin = hascosept..poszło prezszło 100 zł :baffled: no i jeszcze za zastrzyki które wykupiliśmy przeszło 30...ja oszaleje chyba :dry:
ale najważniejsze że dupkę uchroniłam od ukłuć :tak:;-)

po kontroli u latyngologa
USZY oki
za TO nos:no:
kataru nie ma
spuchnieta sluzówka nosa .jesli bedzie sie utrzymywac długo spowoduje ponownie zepalenie uchu:-(
dostalismy w syropie claritine
zakaz moczenia uszy przy kompieli JUZ NIGDDDDDDDDDDDY:-:)szok:

reklama
Do góry