reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

Katar minoł,ale...jest zaostrzenie objawów alergii.Swędząca plama na rączce.Jery,jak to moje dziecko się drapało.Tak mi go szkoda,że razem z nim sie popłakałam.Zaaplikowałam Zyrtec i moze przestanie go tak swędzieć.
Halo rosmerta masz jakichś sposób na złagodzenie swędzenia?Jak tu zajrzysz to napisz proszę,,czy smarujesz czyms te suche placki?:no:

reklama
Polecam nagotować kartoflanki i wymoczyć przez chwilę raczkę :tak: ja od urodzenia miałam skazę białkową a potem coraz więcej alergicznych "przyczepek" to pomagało mi na świąd. Ostatecznie Flucinar bo ma sterydy.

Polecam nagotować kartoflanki i wymoczyć przez chwilę raczkę :tak: ja od urodzenia miałam skazę białkową a potem coraz więcej alergicznych "przyczepek" to pomagało mi na świąd. Ostatecznie Flucinar bo ma sterydy.
Z kartoflanka próbowaliśmy,dodatkowo wysusza skórę i jest gorzej.Ostatecznie włożyłam na chwilkę Bepanthen do lodówki i takim schłodzonym posmarowałam,przynajmniej zasnoł.

wróciłyśmy od lekarza. Wiki dostała wysypki, podejrzane jest jajko. Dostała zastrzyk :shocked2:- fenicort, zyrtec i maść elo-baza (intensywnie natłuszczająca przy skłonnościach alergicznych. Chorobka przed samymi świętami:baffled:

dwa dni temu chwaliłam sie, ze katarek uleczyliśmy, a dzis na nowo katar, charszczenie - chyba jednak lekarz nas nie ominie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Z kartoflanka próbowaliśmy,dodatkowo wysusza skórę i jest gorzej.Ostatecznie włożyłam na chwilkę Bepanthen do lodówki i takim schłodzonym posmarowałam,przynajmniej zasnoł.
Ja mam do smarowania masc LINOEPAROL. W opisie jest informacja: Tradycyjny środek stosowany do leczenia objawów atopowego zapalenia skóry,odparzeń, odleżyn, otarc naskórka oraz innych dermatoz o podłożu alergicznym (m. in. wyprysku atopowego, alergicznego, kontaktowego).
U Majeczki bardzo ładnie działa.

Dzięki ewamat za info,jutro kupię i powiem czy się sprawdza.Lapie sie każdego sposobu,by biedny sie nie męczył.

reklama
Do góry