reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wizyty u pediatry

reklama
Rozalka naprawdę namawiam Ciebie na leczenie homeopatyczne tej skóry malucha:tak:
wczoraj bylismy na szczepieniach z Hubkiem (polio 2 dawka i tężec) - zniósł wszystko bardzo dzielnie, ale troszkę mu sie skóra pogorszyła na dłoniach:-(, ale dostał swój lek wiec pewnie jak wróce z pracy to juz bedzie lepiej :-)

nam dzis pediatra przepisała
krem elosone na suche liszaje na szyji
w ulotce jest nspisane ,ze przy azs tez sie ja stosuje i co najwazniejsze jest przeciwświadowo- przeciwzapalna no i ładnie natłuszcza
zapłaciłam 6zł cos tam

nam dzis pediatra przepisała
krem elosone na suche liszaje na szyji
w ulotce jest nspisane ,ze przy azs tez sie ja stosuje i co najwazniejsze jest przeciwświadowo- przeciwzapalna no i ładnie natłuszcza
zapłaciłam 6zł cos tam
Tez mam w domu tę masc,ale ona jest ze sterydami,wprawdzie mała ilość,ale jest.Przy jednorazowej wysypce sie sprawdza,ale u Kuby musiałabym częsciej stosować.A boje sie tych wszystkich skutków posterydowych.Choć przyznam sie,że jak mały miał zmiany pod kolanami,to mu posmarowałam kilka razy,no i zeszło.Na rączkach i buzi to sie boję.

My własnie z pogotowia wróciłyśmy...z 4 tygodniowego kaszelku i kataru zrobiła się gorączka....zapalenie krtani, gardła i oskrzeli....:baffled: chcieli Amelcie w szpitalu zatrzymać...ale sie nie zgodziłam:no: zlecono zastrzyki 2 razy dziennie z Zinacefu Nurofen i Eurespal..Biedulka ale się nakrzyczała...

o rany Oska współczuję i zdrówka życzę
my zastrzyki zinacef przerabialiśmy we wrześniu, ponoć strasznie bolesne są
mała mi się darła niesamowicie i później długo miała uraz do obcych, a o przebraniu jej przy kimś nie było mowy

teraz miała inne i duuużo lepiej je znosiła

reklama
My własnie z pogotowia wróciłyśmy...z 4 tygodniowego kaszelku i kataru zrobiła się gorączka....zapalenie krtani, gardła i oskrzeli....:baffled: chcieli Amelcie w szpitalu zatrzymać...ale sie nie zgodziłam:no: zlecono zastrzyki 2 razy dziennie z Zinacefu Nurofen i Eurespal..Biedulka ale się nakrzyczała...

:szok::szok::szok:

Duzo, duzo zdrowka dla Amelki. Oska, trzymajcie sie.

Do góry