boozqowa
Październik 09'
Witam. My też dziś po wizycie, ale na patologii noworodka. Dostaliśmy skierowanie na usg głowki i po usg mamy przyjść od razu na wizytę. Przemiła jest ta Pani doktor. Widac, że ma dobre podejście do dzieci. Tak ładnie mówiła do Mai, patrzyła, delikatnie dotykała i obchodziła się z nią, a mała wsłuchana i zapatrzona. Główka 44 cm, klatka piersiowa 43. Waga... 7200... W ciągu tygodnia przybrała 40 gram... Ja nie wiem co jest nie tak...
Lezała na brzuszku. I całkiem inaczej niż na wizycie u naszej pediatry. Ładnie sobie radziła. powiedziałam jej o rehabilitacji. Powiedziała, że troszke ma to napięcie, ale być może i sama by sobie z tym poradziła i że może też zdarzyć się tak, ze do czasu rehabilitacji (mamy pierwszą wizytę 24 marca) już nie będzie trzeba ćwiczyć. Pocieszyła mnie. Naprawdę świetna babka. Taka oaza spokoju.
Lezała na brzuszku. I całkiem inaczej niż na wizycie u naszej pediatry. Ładnie sobie radziła. powiedziałam jej o rehabilitacji. Powiedziała, że troszke ma to napięcie, ale być może i sama by sobie z tym poradziła i że może też zdarzyć się tak, ze do czasu rehabilitacji (mamy pierwszą wizytę 24 marca) już nie będzie trzeba ćwiczyć. Pocieszyła mnie. Naprawdę świetna babka. Taka oaza spokoju.