kinguś
Nie poddam się
Moja nadal ma niebieskie.Słuchajcie coś mnie tak dzisiaj naszło czy waszym dzieciom zmienił sie kolor oczu czy wszystkie są niebieskookie?
A mam jeszcze` pytanko co do główki bo mój Igor ma napięcie mięśniowe z asymetrią czy jakoś tak że czesto główkę zwraca w jedną stronę w lewo i z tej też strony ma bardziej płaską przez co ma najzwyczajniej w świecie krzywą głowę...
Mi ortopeda kazała małą położyć na pieluszce tetrowej i złapać za rogi i bujać jak w hamaku;-)
A ja zamówiłam wagę dla ryb, taką hakową. Bo na tradycyjnej wadze mała się wierci i już jej nogi zwisają- wystarczy że poruszy ręką a waga skacze o 100 gram.
Raz ważyła 4640 po 3 dniach 4580- przestraszyłam się i zważyłam ją kolejnego dnia i było 4680dlatego kupię inną wagę.
Jak ją zapakuje do chusty to nie będzie tak wierzgać, M się śmieje że będziemy ją w reklamówce ważyć.
Kolejne ważenie w środę, jak mało będzie przybierać to do lekarza pójdziemy. Dzwoniłam do pediatry to kazał dokarmiać a tylko jak ona zobaczy butlę to jest ryk nawet próbowałam dawać jej drugi raz pierś ale też nie chce