reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

A ja tak nie lubię ananasów...:-):-):-)
Arteofbeauty ogromne gratulacje!!! Czekamy na opowieść z porodówki :) Ja oczywiście bardzo zainteresowana, bo chcę tam rodzić :)

reklama
hej , dziewczyny , moja Zuzia po dwoch tygodniach w domku od wtorku i dzis bylysmy na wizycie przybiera ladnie :) na szczescie juz to co ciezkie za nami:)
widac ze chyba bylam pierwsza rozpakowana grudniowka co:)
wszsystkim rozpakowanym i maluszkom duuuuuzo zdrowka a w dwupaku duuuuzo zrowka i szczesliwego rozwiazania:)
dziewczyny z Krakowa jezeli chcialbyscie znac moja opinie to polecam szpital Ujastek no opieka szok na najwyzszym poziomie...
my z Zuzia bardzo im dziekujemy za opieke:)

Marka super, że jesteście już w domku i że malutka zdrowa jest:tak:;-):-) to musiałyśmy minąć się na korytarzu na Ujastku;-) również jestem zadowolona z miejsca do rodzenia :-D

to ja dla odmiany NIE POLECAM szpitala przy Kasprzaka w Warszawie. Położne na oddziale i niektórzy pediatrzy katastrofa. Jedynie moja gin próbowała coś dla mnie załatwić a położna z którą rodziłam jest warta polecenia. Cała reszta to masakra i chce o niej zapomnieć. Chyba żadna z Was nie wybierała się tam do porodu, ale jednak przestrzegam gdybyście miały zostać odesłane z powodu np. braku miejsc w innym szpitalu.

Ja po wizycie , cukier naczczo mialam podwyzszony, po glukozie spadl ale i tak jutro powtorka badan mocz tez nie ciekawy, morfologia anemia hemoglobiny 8 tylko... rozwarcie na dwa , dwa i pol palca, pobral wymaz na posiew nie wie czy zdazy z wtnikami ale przy otwartym ujsciu musi zobaczyc czy niema bakterii bo jak sa to antybiotyk bede musiala brac. No i powiedzial ze moge rodzic w kazdej chwili bo wszystko gotowe opuchniete miekkie , ale tez skoro wielorodka jestem moze tez troche to potrwac . I tak nic konkretnego sie nie dowiedzialam :-)

reklama
Marka, super, że jesteście w domku i że z malutką wszystko dobrze :)

Smutna, &&& za wyniki :)

a ja właśnie siedzę w szpitalu i czekam na KTG ... potem z wynikiem na dyżur do ginki i zobaczymy, czy od zeszłego tyg. coś ruszyło... torba w razie czego czeka w aucie :)

Do góry