reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

A ja tak nie lubię ananasów...:-):-):-)
Arteofbeauty ogromne gratulacje!!! Czekamy na opowieść z porodówki :) Ja oczywiście bardzo zainteresowana, bo chcę tam rodzić :)

reklama
hej , dziewczyny , moja Zuzia po dwoch tygodniach w domku od wtorku i dzis bylysmy na wizycie przybiera ladnie :) na szczescie juz to co ciezkie za nami:)
widac ze chyba bylam pierwsza rozpakowana grudniowka co:)
wszsystkim rozpakowanym i maluszkom duuuuuzo zdrowka a w dwupaku duuuuzo zrowka i szczesliwego rozwiazania:)
dziewczyny z Krakowa jezeli chcialbyscie znac moja opinie to polecam szpital Ujastek no opieka szok na najwyzszym poziomie...
my z Zuzia bardzo im dziekujemy za opieke:)

Marka super, że jesteście już w domku i że malutka zdrowa jest:tak:;-):-) to musiałyśmy minąć się na korytarzu na Ujastku;-) również jestem zadowolona z miejsca do rodzenia :-D

to ja dla odmiany NIE POLECAM szpitala przy Kasprzaka w Warszawie. Położne na oddziale i niektórzy pediatrzy katastrofa. Jedynie moja gin próbowała coś dla mnie załatwić a położna z którą rodziłam jest warta polecenia. Cała reszta to masakra i chce o niej zapomnieć. Chyba żadna z Was nie wybierała się tam do porodu, ale jednak przestrzegam gdybyście miały zostać odesłane z powodu np. braku miejsc w innym szpitalu.

Ja po wizycie , cukier naczczo mialam podwyzszony, po glukozie spadl ale i tak jutro powtorka badan mocz tez nie ciekawy, morfologia anemia hemoglobiny 8 tylko... rozwarcie na dwa , dwa i pol palca, pobral wymaz na posiew nie wie czy zdazy z wtnikami ale przy otwartym ujsciu musi zobaczyc czy niema bakterii bo jak sa to antybiotyk bede musiala brac. No i powiedzial ze moge rodzic w kazdej chwili bo wszystko gotowe opuchniete miekkie , ale tez skoro wielorodka jestem moze tez troche to potrwac . I tak nic konkretnego sie nie dowiedzialam :-)

reklama
Marka, super, że jesteście w domku i że z malutką wszystko dobrze :)

Smutna, &&& za wyniki :)

a ja właśnie siedzę w szpitalu i czekam na KTG ... potem z wynikiem na dyżur do ginki i zobaczymy, czy od zeszłego tyg. coś ruszyło... torba w razie czego czeka w aucie :)

Do góry