reklama
awunia1234
Fanka BB :)
michalina_ch wstępnie gratuluję ruchliwej dziewuszki Teraz tylko potwierdzisz profilaktycznie
mamaktosia będę trzymać kciuki, żeby szybko się podniosło i żebyś była spokojna Ale będzie dobrze, zobaczysz
mamaktosia będę trzymać kciuki, żeby szybko się podniosło i żebyś była spokojna Ale będzie dobrze, zobaczysz
koriander
Michalina gratulacje, u nas bylo podobnie, wstydzioszka - krecioszka :-) Oby ta plec zostala
Agusia nawet nie wiesz jak sie ciesze, gratuluje ogromnie Vanessy! Wypoczywaj i wracaj do nas szybko!
Mamaktosia oby wszystko sie dobrze skonczylo, na prawde czesto sie lozysko podnosi pod koniec ciazy!
Aneczka, Baska, awunia gratuluje jajeczek!
Koralikowa slicznosci!!
Trzymam kciuki za pozostale wizyty![
Agusia nawet nie wiesz jak sie ciesze, gratuluje ogromnie Vanessy! Wypoczywaj i wracaj do nas szybko!
Mamaktosia oby wszystko sie dobrze skonczylo, na prawde czesto sie lozysko podnosi pod koniec ciazy!
Aneczka, Baska, awunia gratuluje jajeczek!
Koralikowa slicznosci!!
Trzymam kciuki za pozostale wizyty![
Ostatnia edycja:
LauLau
Michalina, gratuluje córy !!!
Mamaktosia, dobrze, że jest bardzo duża szansa, że łożysko się podniesie
będziesz sobie mogła spokojnie rodzić SN ... a jak przeżyłaś 4 kg malucha, to jesteś zaprawiona w bojach i już niewiele Cię pewnie zaskoczy ;-)
moja koleżanka pierwsze dziecko urodziła w 37 tyg 2800g, a drugie ... w 42 tyg 4900 (!!!) ... to jest dopiero szok Ty masz przynajmniej pewność, że prawie 2 razy większego niż pierwsze na pewno nie urodzisz
Mamaktosia, dobrze, że jest bardzo duża szansa, że łożysko się podniesie
będziesz sobie mogła spokojnie rodzić SN ... a jak przeżyłaś 4 kg malucha, to jesteś zaprawiona w bojach i już niewiele Cię pewnie zaskoczy ;-)
moja koleżanka pierwsze dziecko urodziła w 37 tyg 2800g, a drugie ... w 42 tyg 4900 (!!!) ... to jest dopiero szok Ty masz przynajmniej pewność, że prawie 2 razy większego niż pierwsze na pewno nie urodzisz
To i ja krotko o mojej wtorkowej wizycie
Wszystko ok male nie chcialo pokazac co ma miedzy nozkami ani nie dostalam zdj bo zaslonilo buzke raczkami...za 2tyg mam usg 3d bo u nas od 1 lipca jest to na ubezp. Jesli wykona sie miedzy 18 a 21+6 tc tyle ze trzeba xapl potem rachunek wyslac do ubezpieczalni i zwrocs kase wiec skorzystam;-)
Tyle co sir dowiedzialam moj maluszek ma 220g ;-);-)
Wszystko ok male nie chcialo pokazac co ma miedzy nozkami ani nie dostalam zdj bo zaslonilo buzke raczkami...za 2tyg mam usg 3d bo u nas od 1 lipca jest to na ubezp. Jesli wykona sie miedzy 18 a 21+6 tc tyle ze trzeba xapl potem rachunek wyslac do ubezpieczalni i zwrocs kase wiec skorzystam;-)
Tyle co sir dowiedzialam moj maluszek ma 220g ;-);-)
Przyszłam się pożegnać, zostałam mamą aniołka. Wiem, że może nie powinnam tu tego pisać, bo y wszystkie takie szczęśliwe i pełne nadziei. Jeśli któraś chce i potrafi to przetrawić, to szczegóły są tutaj https://www.babyboom.pl/forum/pozegnania-f216/moj-aniolek-przemus-67162/
michalina_ch
fionka przeczytałam, opisałam...
MamUśKaaa88
fionka w sumie to sama nie wiedziałam, czy chcę i potrafię to przetrawić, ale weszłam... Jest mi naprawdę bardzo przykro... Myślę, że to niewyobrażalny ból nie do opisania... Życzę dużo siły
fionka, niejedna z nas rozumie co czujesz, też przez to przeszłam i pamietam że wówczas najgorszemu wrogowi tego bym nie życzyła. Czas pomaga, ale nigdy na 100% nie uleczy ran, zostają blizny. Dziekuje że opisałas swoja historie, pamietaj o swoim starszym synu i meżu - masz dla kogo życ. Bardzo mi przykro. Trzymaj sie.
reklama
Podziel się: