reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

fionka , strasznie mi przykro... trzymaj sie mocno(*) dla anioleczka...

ja dzisiaj poszlam na wizyte , bo te skurcze mi nie dawaly spokoju , sytuacja opanowana (zmienilam gina) no i bedzie dziewczynka, moj mowi ze Zuzia mu sie bardzo podoba , a on jak sie uprze to szok:)

reklama
anneczka super te zdjęcie zrobiłaś i faktycznie widać, ze ma coś między nogami :)))
marka gratuluję córy!!! który Ty masz tydzień ciąży??
koriander Tobie też gratuluję córy i życzę żeby nam się utrzynało brak siusiaka!!!

Marka Zuzia bardzo ładnie :)
Aneczkaa super to wymyśliłaś z tym obrysowaniem, choć ja to mam chyba problemy z takim widzeniem :D ja siusiaka nie widzę :p

fionka84 strasznie mi przykro, bądź dzielna...dla Przemusia
[*]

marka1307 dobrze, że sytuacja pod kontrolą, a Zuzia to śliczne imię :)

Anneeczka zdjęcia śliczne a dzidziuś cudny :)

Ja wczoraj się wymęczyłam niemiłosiernie, miałam takie kłucia po bokach że szok :( Nospa troszkę pomogła, ale parę godzin nie mogłam nawet chodzić :(

Aneczka, zdolny ten Twój mąż :) Dlaczego takie niewyraźne zdjęcie? Łożysko zasłaniało, czy taki sprzęt?
Marka, Zuzki to fajne dziewczyny, więc zaufaj mężowi :)
fionka84, przykro mi ogromnie. Trzymaj się!

dzisiaj z usg wychodzi 19 i 1 dzien, na skurcze nie moge brac tego fenoterolu, bo mam wade serca i nierowny rytm serca , lekarz powiedzial ze ten lek przyspiesza akcje serca i mogloby u mnie dojsc do niewydolnosci krazeniowej, takze narazie nospa 80 , fajnie ze ja mozna juz kupic bez recepty:) niewiem czy wklejac fotencje bo mam 3 ale nie sa jakiejs super jakosci:) z wymiarow malej tez wychodzi 19 tydzien i wazy 266 dram:)

Baśka- bierzesz małą dawkę fenoterolu:) Mi lekarz powiedział na prywatnej wizycie w poprzedniej ciąży, że taka dawka to nic! Także chyba jest u Ciebie całkiem dobrze:)

Dziewczyny,
zauważyłyście, ze na naszym forum dużo chłopców? I dużo rodzeństw chłopięcych będzie? Na kwietniówkach 2012 było za to dużo bliźniaczych mam!

reklama
Pauletta apropo chlopcow to ponoc ciezej zrobic chlopaka bo plemniki z tym chromosomem krocej zyja ;p ale ile w tym prawdy ja nie wiem :-D ciesze sie jedynie ze plec poznalam juz w 13 tyg bo bym oszalala chyba z niewiedzy :-p

dziewczynek gratuluje wszystkim i bede zbierala "przepisy" jak malego troche odchowam :tak:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry