reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

aneczka- teraz każde z Was będzie miało swojego sobowtóra;) Gratulacje!

agusiakemisia- Tobie szczególnie gratuluję, po dwóch chłopakach dziewczyna to super!!! Chciałabym usłszeć to samo za dwa tygodnie:)

baśka- gratuluję wiedzy 'płciowej' :)

Ostatnia edycja:
reklama
Baśka super że masz leki ustawione i będziesz miała dwóch łobuziaków :tak:

Agusiakemisia ogromne gratulacje po dwóch synkach należy się córeczka ;-), jednak warto walczyć do końca:-D;-)

M
amaktosia szook że starszy aż o tyle dni to na kiedy Ci termin wyznaczyli nowy? Najważniejsze żeby się zdrowy urodził. Dasz radę zobaczysz :tak: .

Ja jutro jadę z synkiem do szpitala, bo mamy skierowanie na oddział gastrologiczny mam nadzieję, że nas wypuszczą przed weekendem. Synek ma problemy z kupą, robi ją już z krwią i trzeba go przebadać w szpitalu, lekarze chcą zrobić kolonoskopię.

Cosiek -termin z om między 10 a 14 grudnia zależy od kalkulatora , z usg prenatalnego to 4 grudnia a z dzisiejszego to koniec listopada :szok: Ale jak łożysko się nie cofnie to na 100 procent zostanę mamą listopadową , Boże a tak chciałam naturalnego porodu o czasie , normalnie ryczeć mi się chce , ale poczytałam troche fora i stronki dla lekarzy i pisze tam że przed 30 tc lepiej tego nie diagnozować bo co 2 kobieta tak ma , z czasem jak macica rośnie , łożysko sie razem z nią unosi , staram się jakoś pocieszać , ale stres mam niezły ....

dzieki dziewczyny...

awunia ja sie waga nie przejmuje tak bardzo,,tylko widze jak elci w gore i ja nie wchodze w rzeczy,,heeee..ale wszystko dla dobra dzidzi:)

Baska dokladnie...byle by zdrowe...a nie wiedzialam ze masz takei dolegliwosci,dbaj o siebie:)

aneczka gratuluje synka))))

mamaktosia uwwazaj na siebie kochana...

agusia gratki cory:)))) nalezy ci sie..super...

michalina trzymamy &&&&&&&&&&&&&&&&& i czekamy na wiesci....

reklama
Agusiakemisia gratulacje córeczki. Będą jej bracia wybierać kawalerów :-)
mamaktosia, na moim badaniu usg mam napisane że łożysko ściana przednia bez ryzyka przodowania. Jak Ty masz? Mi gin powiedziała, że ono powinno się jeszcze podnieść

Do góry