reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

reklama
polcia ja tez jestem ciekawa juz ile moje ma...
a twoje no kurcze moze wlasnie w calosci..dowiesz sie na nastepnej wuzycie/...

dzisiaj na usg naszej dzidzi wyszło 7,5cm i lekarz powiedzial że to na 85% dziewczynka, ale jak wiadomo, ocena może sie jeszcze zmienić :-)

oregano - gratki :)
Ja dzisiaj pobiegłam z bólem brzucha na nfz i ogólnie ok, dała mi skierowanie na badanie krwi bo jeszcze nie zrobiłam żadnych, usg zrobiła chwilę nic nie powiedziała nic nie widziałam bo ekran tyłem do mnie tylko i w sumie najważniejsze, że z dzidziusiem wszystko ok wydrukowała 1 zdjęcie. Zapisała mi Luteinę na podtrzymanie.

Ostatnia edycja:
Witam.Ja już po dzisiejszej wizycie.lekarz i ja widzieliśmy chyba siusiorka ale mówił ze nie jest pewny czy ten siusiorek za miesiąc nie zmieni się w dziewczynkę:happy2::happy2:
Miałam usg dopochwowe za miesiąc już będzie przez brzuszek.Rączki,nózki są wszytsko ok.
A oto fotka
14tyg.jpg

Załączniki

• 14tyg.jpg
    14tyg.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
reklama
Baśka_28 Gratulacje, śliczne bobo!!
Bardzo fotogeniczne:-D i super, że wszystko ok

Ja mam jutro wizytkę i oczywiście już się stresuję, chciałabym wreszcie usłyszeć że wszystko dobrze

Do góry