reklama
Baśka_28
Fanka BB :)
szyszunia super fotka,dzidziuś sliczny:-)
Ale macie już duże i śliczne bobaski. Ja byłam na usg w poniedziałek. Wg miesiączki 11 tydzień się zaczął w pn a wg usg, dzidziuch 2 tygodnie młodszy. Dziwne bo biorąc pod uwagę nasze działania, raczej niemożliwe żebym zaszła w ciążę 2 tygodnie później. Nie wiem co o tym myśleć. Idę we wtorek do drugiego lekarza, bardziej dokładnego i zoabczymy i przy tym drugim raczej już zostanę bo męczy mnie chodzenie do dwóch.
KMB, faktycznie wygląda jakby maluch rączką machał.
Szyszunia, pleckami się odwórcił? Ale pupcia wąska
KMB, faktycznie wygląda jakby maluch rączką machał.
Pieknaszyszunia
Lekarz go musiał prowokować bo tak sie ustawiał jak nie trzeba, a po badaniu później ruchliwy ze szok, nawet raczkami nam pomachał.
A dupcia wąska po mamusi, hahaha
Baśka_28
Dziewczyny dziś wpadła na herbatę sąsiadka która ma siostrę w 12tc i jej też już lekarz mówił że będzie miała synka
Ja jakoś sceptycznie podchodzę do tego że na tym etapie już lekarz mówi płeć ale z drugiej strony takie to kuszące
Ja jakoś sceptycznie podchodzę do tego że na tym etapie już lekarz mówi płeć ale z drugiej strony takie to kuszące
KMB czyli sie wchlania??
Niby się wchłania, ale trochę za wolno. Na szczęście nie zagraża dzidzi, więc jest ok. Mam to zgłosić 13.06 jak będę w poradni genetycznej. Tam zobaczymy co dalej z tym się dzieje.
Pieknaszyszunia -piękna dupcia hehe, szkoda że się nie ustawiło przodem.
Ostatnia edycja:
Hej...Ja juz po kontroli.
Zaczne od tego ze wczoraj o 4 rano dostałam lekkiego krwotoku i zebrałam meza i mała i pojechalismy do szpitala...zrobili mi badanie i usg powiedzieli ze jest ok ale mam sie oszczedzac i brac magnez 3razy dziennie...
Dzis normalnie na wizyte wiec pojechałam na 11 rano.. Lekarka nie badała mnie tak dokładnie bo jak badali mnie wczoraj to juz meczyc nie chciała tymbardziej ze wczoraj mnie prebadali....zrobiła szybko usg wszystko z maleństwem jest w porządku dostałam kolejna fotke
Powiedziała o badaniach jakie wykonuja normalnie jakie moge robic dodatkowe ile kosztuje itp...dostałam pake z ulotkami prezetami itp. Kolejna wizyta dopiero 20czerwca ale zleci szybko
No i termin mam na 24 grudnia no lepiej nie mozna było;/;/
szyszunia super wiesci
A zdjęcie masz boskie....az zazdroszcze
lucere moja robi co wizyte i tak mi dzis powiedziała...juz miałam w sumie 4 usg. W poprzedniej ciazy lekarz mi mowił ze jakby to było niezdrowe dla dziecka to by tego nie wymyslili i zabronili robic....ja tam ufam lekarzom i jak robia to pewnie nie ma do tego przeciwwskazań.
vici super
agusiakemisia piekna focia
Anneczka no świetnie
K.M-B super wiesci oby znikło całkiem
Zaczne od tego ze wczoraj o 4 rano dostałam lekkiego krwotoku i zebrałam meza i mała i pojechalismy do szpitala...zrobili mi badanie i usg powiedzieli ze jest ok ale mam sie oszczedzac i brac magnez 3razy dziennie...
Dzis normalnie na wizyte wiec pojechałam na 11 rano.. Lekarka nie badała mnie tak dokładnie bo jak badali mnie wczoraj to juz meczyc nie chciała tymbardziej ze wczoraj mnie prebadali....zrobiła szybko usg wszystko z maleństwem jest w porządku dostałam kolejna fotke
Powiedziała o badaniach jakie wykonuja normalnie jakie moge robic dodatkowe ile kosztuje itp...dostałam pake z ulotkami prezetami itp. Kolejna wizyta dopiero 20czerwca ale zleci szybko
No i termin mam na 24 grudnia no lepiej nie mozna było;/;/
szyszunia super wiesci
A zdjęcie masz boskie....az zazdroszcze
lucere moja robi co wizyte i tak mi dzis powiedziała...juz miałam w sumie 4 usg. W poprzedniej ciazy lekarz mi mowił ze jakby to było niezdrowe dla dziecka to by tego nie wymyslili i zabronili robic....ja tam ufam lekarzom i jak robia to pewnie nie ma do tego przeciwwskazań.
vici super
agusiakemisia piekna focia
Anneczka no świetnie
K.M-B super wiesci oby znikło całkiem
Koralikowa
kmb to czekamy z toba na wizyte,,co powiedza o tym,i moze sie wchlonie i bedzie zmniejsze...
polcia ja mam tez jakos 24/25 grudnia..hee...pod choinke....i dobrze ze wszystko ok z toba,oszczedzaj sie...
polcia ja mam tez jakos 24/25 grudnia..hee...pod choinke....i dobrze ze wszystko ok z toba,oszczedzaj sie...
reklama
laperedhil
szyszunia gratulacje zdrowej pupci
KMB i Twoj maluch cudny
no coraz fajniejsze te nasze foteczki
polcia no hmm powinno miec cos kolo 3-4 cm teraz jak 11 tydzien
KMB i Twoj maluch cudny
no coraz fajniejsze te nasze foteczki
polcia no hmm powinno miec cos kolo 3-4 cm teraz jak 11 tydzien
Podziel się: