reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

szyszunia i agusia i vici gratulacje dorodnych dzieciaczkow :-D
szyszunia bobo nadrobi ta roznice :tak:
agusia zazdroszcze brzuszka pileczki ja mam kolo ratunkowe :cool2:
ja mam wizyte 06.06 i licze na usg ale nie mam pewnosci czy bedzie :sorry2:
jutro ide na wyniki z testu PAppa
w sumie to u mnie jakby wychodzil juz II trymestr :-p

reklama
Basia chciałam ale nie teraz bo za dużo by sie zrobiło hihi ;)

Gratuluje slucznych malenstwo mamuski!!! Cudne foty

Agusia, gratuluje zdrowego maluszka :) kurcze, naprawde myslalam, ze beda blizniaki, widac nigdy nic nie wiadomo!

Ja tez mialam dzis USG, nagle (troszke wymusilam) i bardzo szybciutkie, ale jestesmy tacy przeszczesliwi! Dzieciatko tez jedno, mimo wysokich hormonow ;) ale za to starsze, wygladajace na 9 tyg i 4 dni! Serduszko bilo i to jest dla nas najwieksza ulga. Szkoda, ze badanie superexpresowe bez sluchania serduszka (bo podobno za male zeby cos uslyszec-parodia normalnie) i bez zdjecia! Ale co tam, dziecie zyje i nawet sie ruszylo! Mozemy teraz odetchnac :)

A suwaczek zmienie po porzadnym badaniu w 12 tyg!
Pozdrawiam mamuski w ten przepiekny dzien!

Agusia - wow ja naprawde juz bylam pewna ze tam trojaczki nosisz;)

ja wlasnie bylam na 1 wizycie :) - dzidzius ma 1,8 cm , wychodzi ze 8tydzien i 2 dni i termin 30.12 :) na szczescie jest jeden !! :)

220520133722.jpg

Załączniki

• 220520133722.jpg
    220520133722.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 58
Ostatnia edycja:
Dziewczyny, gratulacje do pięknych bobasków. Robi nam się coraz większe przedszkole :-)
Dzisiaj dzwonili do mnie z laboratorium, bo są już moje wyniki z testu pappa i wszystko wyszło ok, więc cieszymy się, że dzidziuś zdrowy ale tak dla pewności zbadany mu serduszko w poniedziałek na usg

lucere ja mam usg jak nonek co 4 tygodnie,,i w pierwszej ciazy tez tak mialam,nic to nie szkodzi,,nigdy nic nie udowodniono....

vici dopiero 19 lipca,,dluga przerwa..

agusia łeeee.moze sie schowalo drugie malenstwo...echh....

Aneczka prawie sylwestrowo....

dziub moze i wymusilas ale sprawdzone to sprawdzone i super,ze jest wszystko w porzadeczku.

anneeczka najwaziejsze,ze jest oki foteczka ladna
oregano wyniki dobre to supcio
koralikowa niestety pozno,pozno ale do ksiazeczki mam nastepne badanie przewidziane 18-22 tygdz a niestety przed 19 moj gin idzie na urlop.Przed wychodzi 17 wiec to za wczesnie bo pozniej ubezpieczalnia bedzie sie czepiac i moga problemy z kasa mi robic.A tak to wyjdzie na 20 tydz wiec mam czekania...oczywiscie w razie co moge zawsze isc do gina czy odrazu do szpitala ale mam nadzieje,ze ciaza bedzie przebiegac jak u Victora czyli cudnie i bezproblemowo.

Ostatnia edycja:
Witajcie mamusie :)

Oto moja dzidzia. Byłam dziś na kontroli tego czegoś co wyrosło obok mojej dzidzi. Niestety nadal jest, ale mam się nie przejmować bo się zmniejszyło z 1,9 cm na 1,4 cm. Dzidzia rośnie, serduszko pyka a i nawet rączkami nam pomachało. Wg USG 9t6d, wg OM 9t4d tak wiec prawie idealnie.

2013-05-23-040.jpg

Załączniki

• 2013-05-23-040.jpg
    2013-05-23-040.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Do góry