reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

szyszunia i agusia i vici gratulacje dorodnych dzieciaczkow :-D
szyszunia bobo nadrobi ta roznice :tak:
agusia zazdroszcze brzuszka pileczki ja mam kolo ratunkowe :cool2:
ja mam wizyte 06.06 i licze na usg ale nie mam pewnosci czy bedzie :sorry2:
jutro ide na wyniki z testu PAppa
w sumie to u mnie jakby wychodzil juz II trymestr :-p

reklama
Basia chciałam ale nie teraz bo za dużo by sie zrobiło hihi ;)

Gratuluje slucznych malenstwo mamuski!!! Cudne foty

Agusia, gratuluje zdrowego maluszka :) kurcze, naprawde myslalam, ze beda blizniaki, widac nigdy nic nie wiadomo!

Ja tez mialam dzis USG, nagle (troszke wymusilam) i bardzo szybciutkie, ale jestesmy tacy przeszczesliwi! Dzieciatko tez jedno, mimo wysokich hormonow ;) ale za to starsze, wygladajace na 9 tyg i 4 dni! Serduszko bilo i to jest dla nas najwieksza ulga. Szkoda, ze badanie superexpresowe bez sluchania serduszka (bo podobno za male zeby cos uslyszec-parodia normalnie) i bez zdjecia! Ale co tam, dziecie zyje i nawet sie ruszylo! Mozemy teraz odetchnac :)

A suwaczek zmienie po porzadnym badaniu w 12 tyg!
Pozdrawiam mamuski w ten przepiekny dzien!

Agusia - wow ja naprawde juz bylam pewna ze tam trojaczki nosisz;)

ja wlasnie bylam na 1 wizycie :) - dzidzius ma 1,8 cm , wychodzi ze 8tydzien i 2 dni i termin 30.12 :) na szczescie jest jeden !! :)

220520133722.jpg

Załączniki

• 220520133722.jpg
    220520133722.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
Dziewczyny, gratulacje do pięknych bobasków. Robi nam się coraz większe przedszkole :-)
Dzisiaj dzwonili do mnie z laboratorium, bo są już moje wyniki z testu pappa i wszystko wyszło ok, więc cieszymy się, że dzidziuś zdrowy ale tak dla pewności zbadany mu serduszko w poniedziałek na usg

lucere ja mam usg jak nonek co 4 tygodnie,,i w pierwszej ciazy tez tak mialam,nic to nie szkodzi,,nigdy nic nie udowodniono....

vici dopiero 19 lipca,,dluga przerwa..

agusia łeeee.moze sie schowalo drugie malenstwo...echh....

Aneczka prawie sylwestrowo....

dziub moze i wymusilas ale sprawdzone to sprawdzone i super,ze jest wszystko w porzadeczku.

anneeczka najwaziejsze,ze jest oki foteczka ladna
oregano wyniki dobre to supcio
koralikowa niestety pozno,pozno ale do ksiazeczki mam nastepne badanie przewidziane 18-22 tygdz a niestety przed 19 moj gin idzie na urlop.Przed wychodzi 17 wiec to za wczesnie bo pozniej ubezpieczalnia bedzie sie czepiac i moga problemy z kasa mi robic.A tak to wyjdzie na 20 tydz wiec mam czekania...oczywiscie w razie co moge zawsze isc do gina czy odrazu do szpitala ale mam nadzieje,ze ciaza bedzie przebiegac jak u Victora czyli cudnie i bezproblemowo.

Ostatnia edycja:
Witajcie mamusie :)

Oto moja dzidzia. Byłam dziś na kontroli tego czegoś co wyrosło obok mojej dzidzi. Niestety nadal jest, ale mam się nie przejmować bo się zmniejszyło z 1,9 cm na 1,4 cm. Dzidzia rośnie, serduszko pyka a i nawet rączkami nam pomachało. Wg USG 9t6d, wg OM 9t4d tak wiec prawie idealnie.

2013-05-23-040.jpg

Załączniki

• 2013-05-23-040.jpg
    2013-05-23-040.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 55
reklama
Do góry