reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

hej:) ja tez mialam spirale bezhormonalna miedziana - copper coil
ale u mnie to byla masakra.. co chwila lapalam infekcje i po nitkach mi poszlo na macice
co ja sie nawalczylam by sie wyleczyc:no:

spirala nie dla wszystkich

ale ogolnie zakladanie super, zdejmowanie i okresy tez byly ok - bardzo naturalne bo bez hormonow to bylo

ja nie moge zadnych hormonow

wiec teraz pozostaje mi sterylizacje i maz idzie na wazektomie:sorry: my juz wiecej dzieci nie chcemy;-)

reklama
VICI cos mi sie obilo o uszy z tym czyms podskurnym. W PL tego nie ma.
Mysle nad tym zastrzykiem
SMUTNA mama no to jestem w szoku ze tak mialas po mirenie. Niby po 3 mscach organizm przyzwyczaja sie, ale wez to wytrzymaj.
A czy ten zastrzyk skuteczny? Ja to chyba zdecyduje sie na gumki a moze pozniej te Nuva Ring
BASKA to jeszcze troche cie potrzymaja w napieciu
PIEKNASZYSZUNIA duzy chlopczyk

tiluchna a wy oboje poddajecie sie zabiegowi czy tylko jedno?Tez nad tym mysle ale im blizej tym wiecej ale :eek: a tez nie mysle o nastepnych dzieciach tym bardziej,ze bardzo mi odradzaja lekarze.Spirala tez nie dla mnie
:no:
Pieknaszyszunia
fajny chlopak rosnie :tak:
Marika tu ten podskorny juz troche jest ale niedawno w ddtvn bylo,ze jakos teraz ma byc chyba i w Pl a moze dopiero w 2014 sama juz nie wiem.

TILUCHNA gratuluje 38 tydzień :szok: zleciało !!!

PIEKNASZYSZUNIA kawał chłopa z Mieszka, najważniejsze że wszystko ok

BASKA będzie dobrze

Szyszunia gratki udanej wizyty i duży chłopczyk rośnie:tak:

Mam nadzieję że szybko mi zrobia te cc bo nie mam zamiaru czekać na nią w szpitalu ileś tam dni..no ale okaże się w poniedziałek chyba że szybciej mnie dopadnie bo jakoś odkąd wstałam męczą mnie takie lekki skurcze:eek:

BASKA no na męża byś chociaż jedną noc poczekała co by się chłop mógł nacieszyć :-D, nospę sobie zapodaj i zęby zaciskaj :-D, żartuje może lepiej jak się zacznie to się szybciej zdecydują na tą cc

Pięknaszyszunia gratuluję udanej wizyty:) Mieszko ładnie podrósł...dotrwałyśmy- skończony 37tc:) Teraz niech się dzieje wola nieba:-D
Basia może skoro masz już konkretną datę, to nie będą cie niepotrzebnie trzymać..poleżakować możesz w domu:) MOże zrobią cc i po sprawie będzie;-)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry