reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

reklama
Gratki udanych wizyt a ty cosiek odpoczywaj i oby jak najdluzej w dwupaku.
No i widze,ze jesli mnie przetrzymaja te 8 dni to bede najdluzej w szpitalu :szok: W pl przy Victorze wyszlam na 5 dobe no ale nawet nie bylo rozmow o wczesniejszym wyjsciu a nawet o pozostaniu bo maly spadal i spadal wagowo.W ostatnim momencie sie zatrzymal a w dzien wyjscia przybylo mu az 10g :-D

Tiluchna, WOW ... spory bobasek się szykuje ;-)
chociaż z drugiej strony jak malutka będzie długa, to nie ma się czym martwić ... dzieciaczek może mieć 3,5 kg ale 50 cm i być kluseczką ;-)
super, że ciąża już praktycznie donoszona ...

Vici, 8 dni po cesarce to rzeczywiście długo :szok: ja z pierwszą córą siedziałam w szpitalu 10 dni przez żółtaczkę i myślałam, że szału dostanę ...
z drugą tylko 2,5 doby ale też już miałam dość, bo czułam się tak dobrze, że najchętniej prosto z porodówki pojechałabym do domu :tak: szkoda, że pod tym względem nie ma w PL jak w UK ...

Cosiek, &&& mocno zaciśnięte !!!
oszczędzaj się i nie martw na zapas :tak:
tak dla pocieszenia ... w poprzedniej ciąży kilka tyg chodziłam (a w zasadzie biegałam) z rozwarciem i skróconą szyjką ... niby na dniach miałam rodzić, a skończyło się wywołaniem :baffled:

a ja szykuję się powoli na wizytę ...
ciekawa jest, co usłyszę, bo jakieś tam skurcze mam praktycznie codziennie ...
ale nie zdziwię się, jeśli okażą się nic nie warte i dalej wszystko będzie szczelnie pozamykane :baffled:

Pauletta a wagowo dobrze dzidziuś przyrasta???
co oni oszaleli dzis z tymi przepływami... każda ma kiepskie:/
ja miałam ostatnio w 26 tc robione i pamiętam że coś tam było troche powyżej normy, cos poniżej, ale ogólne ok więc już mi ich nikt nie robił. Dopiero będę mieć w czwartek

Jol trzymam kciuki za wizytę!
Paulette jej... Mam nadzieję, że Doppler w sb wyjdzie w porządku i nie będziesz musiała kłaść się do szpitala... Powodzenia!

reklama
Paulette ja jutro mam mieć robione przepływy ale mi dr powiedział ze jak żle wyjdą to tylko bede musiała leżec w szpitalu bo oni nic na to nie dają i to jest bezsensu moim zdaniem to nie wiem czy oni wcześniej rozwiazuja ciaze czy jak:confused2::baffled:
A Ty się nie martw bedzie dobrze!!

Do góry