reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

Tiluchna coś w tym jest bo ja z Kamilem tak miałam podobnie ze skurcze były rozwarcie jako takie tez a główka nie schodziła niżej więc wyszła cc.
Ja mi tutaj mówią w szpitalu ze ja mam już 36tydzień :happy: gubię się już sama w tych tygodnach...

reklama
mb dobrze, że wizyta udana! A Mała ma rację, niech się nie spieszy i jeszcze chwilę posiedzi:)
Paulette trzeba być dobrej myśli, jak się poprawiły to już się nie pogorszą!
Tigi gratuluję potwierdzenia córy :):):)
koriander, Tiluchna ja się nie znam, bo nigdy nie rodziłam, ale takie szybkie wyjście wydaje mi się fajne... Powiem Wam szczerze, że ja właśnie NAJBARDZIEJ boję się tego pobytu w szpitalu...Wydaje mi się to bardzo stresujące... Tym bardziej, że ja nigdy w szpitalu nie leżałam...
Tiluchna no to duża córcia się zapowiada :)

tiluchna ..... nic się nie martw , dzieciaczka 4500 też można urodzić bez problemu, mi zajęło to 2 godziny, tym razem chyba nie będzie nic mniej Milosz w środe na USG ważył 2580 , prognoza do czasu porodu ponad 4,500, mam nadzieję że również tym razem pójdzie tak samo łatwo. Jedyne co doskwiera to już paskudnie mi ciężko i puchnę , ale taka już moja uroda w ciąży:tak:

martusia - dzięki za pocieszenie! nam lekarka wróży dużego malucha i Twoje słowa naprawdę dużo mi pomogły, bo powoli zaczęłam panikować, że jak będzie ponad 4 kg to sobie nie dam rady..

DZiewczyny byłam u lekarza i zaczynam się otwierać :szok: szyjka skrócona, rozwarcie prawie dwa palce i jak się powtórzy akcja ze skurczami to mam jechać do szpitala co by małej zdążyli podać leki na płuca, jestem załamana i modlę się jeszcze o chociaż dwa tygodnie w dwupaku, dostałam leki na podtrzymanie i no-spę.

A dalej mnie wszystko boli :-(

AG dzięki torba na mnie patrzy bo kazałam mężowi ją dzisiaj wyciągnąć ale spakuje później teraz poleżę może przestanie tak bolec, dobrze ze mam chociaż komputer bo tak bym oszalała w tym łóżku

reklama
Do góry