reklama
cayoka
Fanka BB :)
no właśnie nie wiem co z tymi bakteriami.. nic mnie nie boli, a jak coś zaswędzi od razu Clotrimazolum się smaruję. Miałam tylko grzybicę jak byłam chyba w 16tyg ale wyleczylam ją i nic nie wróciło. Za to znowu jak mnie pęcherz bolał to wyniki super, a jak nic mi nie jest to zawsze coś wychodzi Gin sama nie wie co to może być. Miałam jedynie robiony GBS z pochwy ale wynik prawidłowy czyli ujemny. Ogólnie moje badania moczu zawsze coś mają, to cukier 100 to leukocyty to bakterie.. Tyle tylko, że to nie grzyby tylko jakieś małe bakterie, najwidoczniej taka moja uroda.. nie brałam żadnych antybiotyków, jedynie ostatnio przeziębiona byłam ale brałam Rutinoscorbin i syrop dla kobiet w ciazy z naturalnych składników chyba *spam* sie nazywa. a co do rozwiązania to jesli będzie chciała wcześniej to pewnie wywoływanie bo główka jest w dole i raczej nie powinna Mała powędrować do góry. A z tym szpitalem to nie wiem co zdecydują, pewnie mnie zbadają, wypytają co moja Gin mowiła i dostanę coś dożylnie na rozkurczenie, bo nospa i asmag nie dają rady już. A faktycznie czuję ta główkę niziutko, czasem nawet się śmieję "Mała idź wyżej bo mama Ci na głowie siedzi" a to może te skurcze też przez nerwy i moje płaczki.. :-( aż wstyd sie przyznać, że tyle płaczę w ciazy.. :-( tak mi hormony wariują, a i jeszcze te problemy prywatne.. nawet nie chcę mysleć bo bym chciała płakać.. tak mi ciężko..
angelika1609
witam się i ja
Ag-Krk 89- trzymam mocno kciuki za dziadka i za wizyte dzisiejsza
Ja dzisiaj ze spaniem przyszalałam wstałam o 12 :-) chyba wysypiam sie na zapas bo pozniej watpie zebym mogla sie wyspac jak mlody bedzie
o 15 jade do kuzynki po rzeczy dla malenstwa juz nie moge sie doczekac kiedy zobacze co mi tam uszykowala, a poki co uciekam się kąpać
Buźka ;-)
Ag-Krk 89- trzymam mocno kciuki za dziadka i za wizyte dzisiejsza
Ja dzisiaj ze spaniem przyszalałam wstałam o 12 :-) chyba wysypiam sie na zapas bo pozniej watpie zebym mogla sie wyspac jak mlody bedzie
o 15 jade do kuzynki po rzeczy dla malenstwa juz nie moge sie doczekac kiedy zobacze co mi tam uszykowala, a poki co uciekam się kąpać
Buźka ;-)
marka1307
mama aniołka Michałka
hej , ja dzis wyszlam ze szpitala , mala bardzo uciskala na blizne i musialam sie polozyc uspokoilo sie i mnie puscili , cc bedzie okolo 36 tygodnia jezeli moja kochana coreczka poczeka
Ag - KrK 89
marka to już niedługo!! Pierwszą mamusią grudniową rozpakowaną chyba będziesz
Ja już po wizycie dobra wiadomość to taka, że wcale nie taki zły ten mocz więc mam się nie martwić;-) Mały pozostał chłopcem ku uciesze tatusia;-) waży już 2100g, szyjka jeszcze trzyma ma 2,5 cm, kolejna wizyta za 3 tygodnie i będzie robiony wymaz i mam zrobić dużo badań z krwi bleh.. aa i dostałam do zażywania witaminę d3 też tak macie??
Ja już po wizycie dobra wiadomość to taka, że wcale nie taki zły ten mocz więc mam się nie martwić;-) Mały pozostał chłopcem ku uciesze tatusia;-) waży już 2100g, szyjka jeszcze trzyma ma 2,5 cm, kolejna wizyta za 3 tygodnie i będzie robiony wymaz i mam zrobić dużo badań z krwi bleh.. aa i dostałam do zażywania witaminę d3 też tak macie??
marka lojej toz to za 3 tyg juz
Ag-KrK - ja nie nakazu brania D3 - no i super ze plec niezmieniona;-) i pieknie szyjka trzyma, oby tak dalej
a u mnie wyniki przyszly, wszystko cacy oprocz zelaza
wiec tabsy i odpowiednia dieta ;-)
dzisiaj sobie zrobilam litr soku z marchewki, burakow i jablek
jejkuuu jakie pycha
Ag-KrK - ja nie nakazu brania D3 - no i super ze plec niezmieniona;-) i pieknie szyjka trzyma, oby tak dalej
a u mnie wyniki przyszly, wszystko cacy oprocz zelaza
wiec tabsy i odpowiednia dieta ;-)
dzisiaj sobie zrobilam litr soku z marchewki, burakow i jablek
jejkuuu jakie pycha
niezapominajka1101
Happy
Ja po wizycie. Mala rosnie, daje czadu. Test na glukoze i anemie w porzadku. Wciaz na diecie. Od 2 tyg nie przybralam na wadze :-). Blizna po poprzedniem cc ciagnie i czasem boli. Pojawuly sie zylaki tu i owdzie, a to przez tycie. Zla wiadomosc, nie znikna po porodzie. Przyjaciele do konca zycia....
Termin cc 16.12 ale lekarz kazal mi sie przygotowac na poczatek grudnia ze wzgledu na wczesniejszy pierwszy porod.
Termin cc 16.12 ale lekarz kazal mi sie przygotowac na poczatek grudnia ze wzgledu na wczesniejszy pierwszy porod.
reklama
mamaktosia
Marka- to wielki dzień zbliża się nieubłaganie ;-) albo w naszym wypadku bardzo ubłaganie ... ja czekam do 25.11 chyba że ostatecznie padnie inna decyzja...
Ag - krk - na badania też dostałam , przeciwciała , krew , mocz i wymaz mam zrobić w środę lub czwartek to początek 34 będzie , ale poród planujemy wcześniej więc wymaz wcześniej ... wit d3 nie kazał brać ...
Tiluchna - no to łykaj grzecznie tabsy u mnie sokowirówka stoi i się nudzi i chyba mnie zmotywowałaś żeby dziś soczek zrobić ... u mnie hemoglobina skoczyła do 13,1 ale za to mocz ... tragedia ... ciekawe co gin w środe powie ...
Domi - gratulacje udanej wizyty
majka - zbadaniami to chyba od gina zależy , ja dostaję tak co 3 tygodnie krew , mocz i inne dziadostwa wypisane w karcie ciąży , połowy tych badań nie robiło się 6 lat temu jak byłam w ciąży ...nie miałam 6 lat temu glukozy , przeciwciał toxo , przeciwciał serolog. , wasermana tylko raz i pewnie jeszcze o czymś zapomniałam ......
Niezapominajka - gratulacje wizyty i nie przytycia , ja ostatnio usłyszałam od pani pielęgniarki na oko jakieś 100 kg czy aby przypadkiem nie za dużo ważę ...uśmiałam się , a że jestem teraz uszczypliwa to jej dogadałam że 76 kg w jeansach , swetrze , zimowych butach i w 8 mc ciąży to jak dla mnie ok bo moje koleżanki to przed ciążą tyle ważą i że widziałam grubszych ludzi odemnie żyją i mają się świetnie ... co za małpa stara niech sama na siebie popatrzy a potem innych ocenia !
Żylaków współczuję , samam mam kilka ...
Ag - krk - na badania też dostałam , przeciwciała , krew , mocz i wymaz mam zrobić w środę lub czwartek to początek 34 będzie , ale poród planujemy wcześniej więc wymaz wcześniej ... wit d3 nie kazał brać ...
Tiluchna - no to łykaj grzecznie tabsy u mnie sokowirówka stoi i się nudzi i chyba mnie zmotywowałaś żeby dziś soczek zrobić ... u mnie hemoglobina skoczyła do 13,1 ale za to mocz ... tragedia ... ciekawe co gin w środe powie ...
Domi - gratulacje udanej wizyty
majka - zbadaniami to chyba od gina zależy , ja dostaję tak co 3 tygodnie krew , mocz i inne dziadostwa wypisane w karcie ciąży , połowy tych badań nie robiło się 6 lat temu jak byłam w ciąży ...nie miałam 6 lat temu glukozy , przeciwciał toxo , przeciwciał serolog. , wasermana tylko raz i pewnie jeszcze o czymś zapomniałam ......
Niezapominajka - gratulacje wizyty i nie przytycia , ja ostatnio usłyszałam od pani pielęgniarki na oko jakieś 100 kg czy aby przypadkiem nie za dużo ważę ...uśmiałam się , a że jestem teraz uszczypliwa to jej dogadałam że 76 kg w jeansach , swetrze , zimowych butach i w 8 mc ciąży to jak dla mnie ok bo moje koleżanki to przed ciążą tyle ważą i że widziałam grubszych ludzi odemnie żyją i mają się świetnie ... co za małpa stara niech sama na siebie popatrzy a potem innych ocenia !
Żylaków współczuję , samam mam kilka ...
Podziel się: