ag - Krk, Mamuśka - też znam taki przypadek u kolezanki z pracy do porodu miał być chłopak, lekarz cos tam widział między nóżkami, a urodziła się dziewczynka także 100% dopiero po urodzeniu no miałam tez taka pacjentke co przychodziła na ćwiczenia z synkiem, i mowiła że lekarz na najlepszych sprzetach robił usg i napewno dziewczynka, a okazała się chłopcem.. mama nie była za szczesliwa bo juz miała jednego.
reklama
jezus nawet mnie nie straszcie takimi pomylkami ja mam same biale i niebieskie ubranka idealnie pasujace na chlopaka...no i mentalnie tez juz jestem nastawiona ze bedzie chlopczyk ) aczkolwiek znam tez takie przypadki pomylek...
wiem ze czesciej zdarzaja sie pomylki ze lekarze mysla ze dziewczynka a okazuje sie ze chlopak...no ale jak ktos byl na 3d...i lekarz ewidentnie pokazal siusiaka..to chyba niemozliwe zeby sie on schowal? prawda?!
a co do wyników moich wczorajszych to glukoze na czczo mam za niska, bo 3,83...co w ogole mnie nie zdziwilo, bo to u mnie norma-ze mam ciagle niski cukier...a po 2godzinach wszystko w idealnej normie , czyli : 6,41
morfologia tak samo jak na ostatnim badaniu..hemoglobina juz 11 i hematokryt niski - pewnie dlatego ze ja nie zazywam zadnych witamin dla kobiet w ciazy..bo zle znosze żelazo...zobaczymy co powie moja gin ... za to mocz mam przepiekny ! i z tego jestem dumna bo w 1 ciazy z bialkiem w moczu wyladowalam w szpitalu..
wiem ze czesciej zdarzaja sie pomylki ze lekarze mysla ze dziewczynka a okazuje sie ze chlopak...no ale jak ktos byl na 3d...i lekarz ewidentnie pokazal siusiaka..to chyba niemozliwe zeby sie on schowal? prawda?!
a co do wyników moich wczorajszych to glukoze na czczo mam za niska, bo 3,83...co w ogole mnie nie zdziwilo, bo to u mnie norma-ze mam ciagle niski cukier...a po 2godzinach wszystko w idealnej normie , czyli : 6,41
morfologia tak samo jak na ostatnim badaniu..hemoglobina juz 11 i hematokryt niski - pewnie dlatego ze ja nie zazywam zadnych witamin dla kobiet w ciazy..bo zle znosze żelazo...zobaczymy co powie moja gin ... za to mocz mam przepiekny ! i z tego jestem dumna bo w 1 ciazy z bialkiem w moczu wyladowalam w szpitalu..
awunia1234
Fanka BB :)
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Oj pomylki sa czeste jednak zawsze powtarzam,ze uwierze jak zobacze Przy Victorze bralam wiele rzeczy uniwersalnych a reszta pod chlopca ,takim sposobem nie byloby tragedii ale jednak wyszedl chlopak tak jak na badaniach Teraz tez nam chlopak wychodzi ale jakies mam mieszane uczucia o tego,moze przez poronienie jakis niedowiarek jestem.
Aneczka super,ze wyniki oki a hemoglobina jak na niebranie witamin to i tak super
Aneczka super,ze wyniki oki a hemoglobina jak na niebranie witamin to i tak super
Aneczka to super, ze wyniki masz dobre.
Dziewczyny nawet nie straszcie tymi pomyłkami odnośnie płci... Ja już mam trochę rzeczy dla dziewczynki. Myślę,że chłopiec dziwnie by wyglądał w różowych rzeczach lub z kokardkami Ale macie rację 100% pewności to po porodzie.
Dziewczyny nawet nie straszcie tymi pomyłkami odnośnie płci... Ja już mam trochę rzeczy dla dziewczynki. Myślę,że chłopiec dziwnie by wyglądał w różowych rzeczach lub z kokardkami Ale macie rację 100% pewności to po porodzie.
MamUśKaaa88
Aneczka dobrze, że wyniki ok
Ewa noo wszystko jest możliwe a jak nie to może trzecia będzie córa Pisałaś ostatnio, że Antek też chyba u Ciebie będzie. Ja z kolei jak drugiego miałabym mieć kiedyś chłopca to Franuś mi się też bardzo podoba hehehea
Ag Krk ja początkowo chciałam dziewczynkę, ale teraz też już jestem nastawiona na chłopca
tak czy siak, kto by się nie urodził, oby zdrowy był ten mały człowiek i będzie ok
Ewa noo wszystko jest możliwe a jak nie to może trzecia będzie córa Pisałaś ostatnio, że Antek też chyba u Ciebie będzie. Ja z kolei jak drugiego miałabym mieć kiedyś chłopca to Franuś mi się też bardzo podoba hehehea
Ag Krk ja początkowo chciałam dziewczynkę, ale teraz też już jestem nastawiona na chłopca
tak czy siak, kto by się nie urodził, oby zdrowy był ten mały człowiek i będzie ok
mb89
Te pomyłki to faktycznie śmieszne
My będziemy mieś pierwsze dziecko wiec każda opcja nas ucieszy
My będziemy mieś pierwsze dziecko wiec każda opcja nas ucieszy
Ag - KrK 89
Aneeczka super, że wyniki są dobre! tak trzymać odnośnie moczu to ja samym początku do 4 miesiąca miałam z nim problemy a teraz jak ręka odjął ;-) a na każde żelazo źle reagujesz?? Ja mam niby mocniejsze bo juz z forte, ale łagodnie się wchłania i nic mi po nim nie jest.
Mamuśka masz rację co ma być to będzie, ale takie nastawienie, że wiesz że już chłopaczek ma być to się przyzwyczajasz;-) i już chce tego chłopca:-) poza tym mam praktycznie same ubranka na niego ale mężowi zapowiedziałam jak urodzi się dziewczynka to ma kupić różowe body
Mamuśka masz rację co ma być to będzie, ale takie nastawienie, że wiesz że już chłopaczek ma być to się przyzwyczajasz;-) i już chce tego chłopca:-) poza tym mam praktycznie same ubranka na niego ale mężowi zapowiedziałam jak urodzi się dziewczynka to ma kupić różowe body
MamUśKaaa88
Ag Krk no pewnie, bo to jednak już się przyzwyczajasz do tego Malucha w brzuchu
reklama
Karpula
Zaangażowana w BB
ja już po wizycie dzidzia rośnie, wszystko jest super prócz tej cukrzycy ale staram się pilnować cukru
waży już 1650g i nóżki ma dłuższe o tydzień od reszty :-) czyli bez zmian
waży już 1650g i nóżki ma dłuższe o tydzień od reszty :-) czyli bez zmian
Podziel się: