reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

Marika- z którego tygodnia jest to zdjęcie? Jąderka nie są jeszcze na tym etapie takie duże, bo u większości chłopców jeszcze nie schodzą, mój jeszcze ich nie ma...a pisiorka widać za to bardzo dobrze...

reklama
ewa81r głupimi babami odnośnie wagi się nie przejmuj! ciekawa jestem ile one same w ciąży przytyły :angry: umieją tylko krytykować, a teraz będąc na diecie nie przytyjesz dużo lub wcale :-)

Ag Krk piekny Pan Stanisław:)

Wogóle piękne wszystkie sisie:)

Ewka też nie wydaje mi się żeby te 14 kg to było jakoś bardzo dużo...:) ale my możemy tylko gdybać:-)

Nie mam zdiecia klejnotow Raphaela ale wklejam wam fote Victora to bylo jakos kolo 22 tc robione usg

Załączniki

• 2013-10-02 10.48.53.jpg
    2013-10-02 10.48.53.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 44
hej dzien dobry

wlasnie wracam z tej nieszczesnej glukozy. 2 godziny tam siedzialam;/ bylo mi okropnie niedobrze i zle sie czulam...ale dalam rade..teraz nie moge patrzec na nic slodkiego !!
ale za to co sie stalo w poczekalni...bylam w diagnostyce, tam są numerki wiec raczej nei ma szans na przepuszczanie w kolejce..no ale jedna pani za mna byla w ciazy i druga mowi zeby ja puscic..wiec na to odzywa sie kolejna (widac ze stara panna po 50) ze ciaza to nie choroba i zeby nie przesadzac z tym przepuszczaniem itp...no jakas ma sa kra..serio ! taka byla klotnia ze szok....

wyniki dzis wieczorem;)

mamuska no u Ciebie widzę, że to chłopczyk po pierwszym zdjęciu:-D
mb89 cieszę, się że dojrzałaś u mnie Stanisława:-D bo ja nie rozpoznaje tych zdjęć:zawstydzona/y:
Aneeczka ​dobrze, że już po glukozie, trzymam kciuki za wyniki! W diagnostyce to norma, że ktoś się czepia.. ale maja kartki wywieszone, że kobiety w ciąży i matki z maleństwami na badania idą w pierwszej kolejności!
Ej!! ale powiedzcie, że u mnie też chłopiec będzie patrząc na zdjęcie :-p:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry