reklama
Wczoraj byłam w poradni diabetologicznej o 7 musiałam się zarejestrować potem było KTG około 3h czekałam, potem wizyta u lekarza czekałam kolejne 2h potem był kurs u dietetyczki ponad godzinę wróciłam tak zmęczona jak koń po westernie!
Wyzwała mnie położna, lekarz, dietetyczka że za dużo przytyłam - 14kg i mam 64 kg a mi się wcale dużo nie wydaje bo poprzednio miałam 20kg na +, choć w sumie jeszcze 3 miesiące to mogę dociągnąć ale na tej diecie raczej nie.
Teraz mam zalecenie częstego KTG więc będzie mi robił lekarz przy każdej wizycie i położna moja czyli około 1-2x w tygodniu.
Wyzwała mnie położna, lekarz, dietetyczka że za dużo przytyłam - 14kg i mam 64 kg a mi się wcale dużo nie wydaje bo poprzednio miałam 20kg na +, choć w sumie jeszcze 3 miesiące to mogę dociągnąć ale na tej diecie raczej nie.
Teraz mam zalecenie częstego KTG więc będzie mi robił lekarz przy każdej wizycie i położna moja czyli około 1-2x w tygodniu.
cosiek
Fanka BB :)
To wstawie Ci zdjęcie z moją córeczką - chyba podobne - sama też jestem niedowiarekZobacz załącznik 585624
Nie pokazywałam Wam zdjęcia USG. Czy według was to bułeczka?? Dla mnie to jak jąderka ;-)byłam pewna że lekarz tak powie jak skierował głowicę usg
Załączniki
mamaktosia
Cosiek-pipka jak nic ! Gdybym mogła wstawiać foty to wkleiłabym jajeczka z siusiorem , bo mam kilka " dokładnych anatomicznie " fotek , inaczej to wygląda
MamUśKaaa88
Ewa ooo jaka okrutna położna! Moja koleżanka na tym etapie przytyła już ponad 20 kg, więc to jest dużo, a nie jakieś tam 14 a czemu masz wskazania do KTG? Ze względu na cukrzycę, czy coś się dzieje?
Marika30708
Fan(ka)
A ja to cały czas myśle, że moze za tą bułeczką kryje się siusiak, bo dla mnie trochę jąderka to przypomina. Widziałam już kilka zdjęć bułeczki i różnie to wygląda Miałam po tym zdjęciu robione USg to nie widac było, zeby coś się majtało, ale już gorzej było widać, bo uda są masywniejsze
Cosiek ja widzę tylko wiatr między nózkami
Mamaktosia wstaw zdjęcie chętnie zobacze jak wygląda chłopczyk, u mnie z synkiem nikt nie pokazywał mi
Ewa a ten dietetyk to dlatego że masz cukrzycę??
Cosiek ja widzę tylko wiatr między nózkami
Mamaktosia wstaw zdjęcie chętnie zobacze jak wygląda chłopczyk, u mnie z synkiem nikt nie pokazywał mi
Ewa a ten dietetyk to dlatego że masz cukrzycę??
awunia1234
mamaktosia
Marika - nie wstawię bo mój tablet jest anty zdjęciowy , nie mogę wklejać zdjęć , robić suwaczków i edytować długich postów , bo nie da się kursora przesówać w dowolne miejsce , tylko ustawia się na chybił trafił chyba że z telefonu spróbuję kiedyś.
Marika30708
Fan(ka)
Mamaktosia szkoda :-(
reklama
Ag - KrK 89
Podziel się: