reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

cayoka ja na usg byłam już jakiś czas temu to mój też był malutki i tak jak mówi Jol - cieszmy się to może łatwiej będzie rodzić :):):)
Baśka dobrze, że szyjka ok i ginek Cię uspokoił! Oby tak dalej!

reklama
BAŚKA dobre wieści od lekarza, tak trzymaj, jak synek się czuje?

CAYOKA najważniejsze się się w normach mieści, a ja tam wolę urodzić mniejsze dziecka a nie większe ;-)

DOMI super

MI już trochę lepiej po tej końskiej dawce magnezu, skurcze mniej dokuczają, a po tabletkach "cydo 3 fort" mniej nogi puchną

Baśka gratuluję:) przynajmniej na 100%wiesz, że będzie cc inie będziesz się zastanawiać, że może jednak sn:)

ja ogólnie czuję się bombardowana kopniakami małej. Nie mogę spać w nocy bo mam wrażenie, ze zaraz wyskoczy z brzucha. Wczoraj nawet prosiłam męża żeby w nocy dał rękę na brzuch i to ją może uspokoi, ale nie.....zero respektu wobec ojca!! twierdził, że ona chyba tańczy bo sam miał słuchawki założone i słuchał muzyki:-D

dziewczyny fajnie,ze wizyty udane i lekarze upokajaja :yes:
Ja na podgladanie dopiero 16.10 juz sie dczekac nie moge i zas ide z Victorem bo mam o 13 wizyte i bedzie juz po szkole :-)

Ja po wizycie ( l4 ) szyjka skrócona , zewn ujście zamknięte , ale nie wiemy jak wewn , ale jutro usg to się dowiem :sorry: dostałam skierowanie na przeciwciała , mocz , krew i coś tam jeszcze nabazgrał , pozatym zrobił ktg ale wyszło zero skurczów , prosta kreska , a brzuch twardnieje mimo leków :sorry: dowiedziałam się że nawet jak będzie rozw wewn to nic nie robimy (żadnych pesarów itp ) bo on chce zakończyć ciąże najpóźniej w 37 tc czyli okolice 10 - 15 listopad :shocked2: i pewnie cc chyba że moje dziecię zwolni z tyciem , bo jak dziś mnie badał to stwierdził że nie chce mu się wierzyć że to równe 29 tc bo bada się na 33 tc ... jutro usg , a ja umieram ze strachu ....

reklama
Do góry