reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

reklama
Cayoka zazdroszczę, że nie wiesz gdzie idą Twoje kg, bo ja każdy swój widzę doskonale ;D Wypoczywaj i się nie stresuj!
Domi super, że wyniki ok
Aneczkaaa ja jednak też wybiorę się w przyszłym tyg na "słodką przyjemność" :p ale w pn idę już na pewno! bo w sr wizyta i muszę mieć wyniki do wizyty :)

Ja po dzisiejszej wizycie ok.Szyjka w porządku nic się nie skraca jak na razie,ujście zamknięte wiec kazał się nie martwić nawet tymi bólami bo powiedział że być może rana po pierwszym cc się rozszerze i dlatego odczuwam bóle.
Fenoterol co 3h nadal,cesarka na 100% ale pozniej mówi że zaplanujemy dokładny termin.

dzięki dziewczyny :tak:
a Wasze Maluszki ważą już po 1.5 kg a moja Mała dopiero 906gramów, mam nadzieję, że to nadrobi :tak: choć moja doktor powiedziała mi, że dzieciaczek może być z tych mniejszych.

coyOka nadrobi ma czas, poza tym jest troszkę młodsze od naszych więc nie ma czym się przejmować;-).
P.S Ja jak byłam na kontrolnym usg tez właśnie w 26 tyg. to młody miał 1 kg więc nie wiele więcej.

mb89, AgKrk, gratuluję udanych wizyt :-) Ale dzieciaczki roooosną ;-)
Cayoka, super, że u Ciebie też OK ... a z wagi się ciesz ;-) jest w normie i jeszcze będziemy Ci zazdrościć ... chyba każda z nas wolałaby urodzić 3kg malucha, a nie 4,5 kg klocuszka ;-) a Ty odpoczywaj ile się da i na pewno będzie dobrze :tak:
Domi85, cieszę się, że wyniki OK
Baśka, super, że gin Cię uspokoił :tak:

reklama
uspokoiłyście mnie :tak: bo mimo tego, że dzidziuś troszkę za wcześnie się stworzył, to tak dmucham i chucham na niego, że z każdym bólem od razu bym chciała do lekarza lecieć, nie mówiąc o tym, że zakochana jestem po uszy w Małej :-D ale przynajmniej jak teraz kopie i fika to mam pewność, że jest i ma się dobrze :tak:

Do góry