reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

reklama
Szyszunia no właśnie ciekawa byłam, bo jak już tyle na zwolnieniu byłaś, to czy pracodwaca będzie szczęśliwy, że wracasz ?:) (w sensie taim, że chwila moment i już by Ci zus płacił :) )
aaa i masz rację - czas leci niemiłosiernie... Chwila moment i będziemy pisały o nieprzespanych nocach :)
Mamusia ale ja tylko 2tyg.bylam na l4!
a co mnie szef i jego myśli obchodzą!!??:)

tiluchna jakie newsy?

Ostatnia edycja:
Szyszunia, a to mi się wydawało, że jakoś dłużej :zawstydzona/y: A swoją drogą to masz rację ;)
tiluchna "powiedz coś" tej swojej Małej :) Niech siedzi w brzuszku! Mam nadzieję, że skurcze ustaną i będzie już ok!

tiluchna, trzymam za Was kciuki, żebyście przetrwały razem jeszcze te kilka tygodni. Wytłumacz córce że nie ma gdzie się śpieszyć.

Wczoraj byłyśmy na kontrolnej wizycie po przygodach na IP. Szyjka długa. Mała rośnie, ale nie dała zrobić sobie zdjęcia, bo obiema rękami zasłoniła buźkę. :-) Kolejne usg już 24 września

Dostałam skierowanie na badanie alloprzeciwciała przeciwko krwinkom czerwonym. Miałyście coś takiego? Co to jest? Może występuje jeszcze pod inną nazwą?

Ostatnia edycja:
Oregano a nie maszprzypadkiem Rh - ? jeśli tak to robi się taki test na konflikt serologiczny - przeciwciała conajmniej 2x w czasie ciąży ( zazwyczaj okolice 20 tc i 32 tc ) a potem po porodzie bada się krew dziecka i w razie gdy ma inne rh niż matka dostajesz zastrzyk , mam nadzieję że nic nie poplątałam. Miałam ze starszym i młodszym to badanie , w tej ciąży już miałam , ale będę mieć jeszcze raz ok 32 tc. Ja mam Rh - a mąż Rh +
Chyba o to badanie chodziło twojemu ginkowi , Chyba Koriander też ostatnio miała ...

hej i tu

przelecialam,,,,,was,hee

szyszunia rosnie synus:0

U mnie tez dalej synus lekarz mowi,,wazy 800gr..wszystko oki,mam anemie,brak zelza,totalny,,cchcial mi dac L-4,.ale ja nie wzielam,wezme dopiero 9 pazdzienrika...
Ulozenie dalej miednicowe,,czyli pupa na pepku u mnie hee...

reklama
Do góry