reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

oj Anulk@ to my tu gadamy a Ty przeleżałaś w szpitalu? Nie zazdroszcze... No i ten brak pewnej diagnozy.. Napewno psychicznie sie boisz dlatego te bóle teraz, ale (łatwo powiedziec) spróbuj sie odprezyc, odpoczac i zrobic cos przyjemnego dla siebie.

reklama
Basia odpoczywaj dużo i nie męcz się:tak:

Pieknaszyszunia duży chłopak i dobrze, że wszystko ok :-)

lucere gratki lekkiego badania, ja mówiłam, że nie jest tak źle i nawet może posmakować:-D

vici super, ze wizyty udane, gratuluję :tak:

koriander współczuję tej Hb, ale ważne, ze po za tym wszystko ok:tak:

marka1307 ładnie Zuzia waży i dobrze, że cukier w normie:tak:

Anulk@ ojej, biedna:-( ważne, że jesteś już w domku a te objawy ustały...oszczędzaj się dużo i nie stresuj na zapas, pewnie mały tak jak piszesz uderza w pęcherz i stąd to uczucie...trzymam kciuki, żeby już wszystko było ok:tak:

Mamaktosia Lucere - no właśnie żeby mnie przebadali to byłabym spokojniejsza, ale nie dość, że badań mało, usg chyba z 10sekund, to jeszcze nie dowiesz się nic a nic:wściekła/y::wściekła/y:, dziś jak pytałam ordynatora czy sa wyniki bo do domu bym może poszła... to zajrzał w komputer i "można do domu, a jutro po wypis" i koniec audiencji:angry:- mnie zatkało z oburzenia i poszłam żeby się nie popłakać- gdzie jakieś zalecenia? cokolwiek?
i on się burzył przy przyjeciu ze mi się chce do innego miasta do lekarza jeździć?????

ale dzięki, bo jak poczytam że was też ciągnie i kłuje to mniej stracha mam...

marka - to fakt ze tsh dość łatwo unormować, tylko trzeba kontrolować bo od tego inteligencja dziecka zależy.. najlepiej 1-1,5 żeby było

Anulk@ dobrze, że już w domu, choć szkoda, że bez żadnej diagnozy. Trzymam kciuku, żeby było juz dobrze!
Dziewczyny naprawdę nie wyobrażam sobie, jaki stres musiałyście przeżyć, widząc plamienia/jadąc na IP itp! Oby już żadna nie musiała przez to przechodzić! Trzymamy się do grudnia :)

Szyszunia no kawał chłopaka z Mieszka ;) a to nie chcesz kontynuować zwolnienia dalej?

Mamuska popracuje jeszcze troszkę i uciekam na L4, by sie przygotować na spokojnie, doskwiera mi juz brzuszek, czasem czuje ze sie tocze:-D, ale co Wam bede pisac, przeciez mamy wszystkie zapewne podobnie:-)

Szyszunia duzy juz synek, tez jestem ciekawa ile mala teraz waży, wizyta dopiero 17 :blink:
Koriander, zleci ani sie obejrzysz i będziesz córeczkę podglądać;-):tak:
Trzymam kciuki by HB wzrosło!

Szyszunia no właśnie ciekawa byłam, bo jak już tyle na zwolnieniu byłaś, to czy pracodwaca będzie szczęśliwy, że wracasz ?:) (w sensie taim, że chwila moment i już by Ci zus płacił :) )
aaa i masz rację - czas leci niemiłosiernie... Chwila moment i będziemy pisały o nieprzespanych nocach :)

jade do szpitala zaraz, cos sie ze mnie saczy i chca sprawdzic czy to bakteria powoduje czy moze mi wody leca:sorry2: w nocy sie zaczelo, obudzilo mnie dziwne uczucie goraca miedzy nogami - myslalam ze krew mi poleciala albo wody odeszly ale przez sen dotknelam pizamy i bylo wilgotno.. pomyslalam ze moze sie spocilam i to wszystko sen.. wiec zasnelam momentalnie dalej.. a jak rano wstalam to pizama wilgotna cala na dole i bardzo slodki zapach byl - cholernie mdly.. no i tak chodze z podpaska od rana az w zadzwonilam do szpitala.. no i teraz czekam na meza bo musi z pracy przyjechac i zobaczymy

to juz moja 3 wizyta w szpitalu bedzie i mam nadzieje, ze tym razem mnie nie zatrzymaja:baffled: choc zapobiegawczo wezme ze soba torbe:dry:

reklama
Do góry