reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wizyty u lekarzy/położnych , usg , badania i inne

cosiek no no, to jednak dziewuszka jak byk ! :tak: Gratki :-) Niespodziankę miałaś mega :tak: Ciekawe co dziś mój dzidziuś pokaże :-D Nie wiem, jak do wieczora wytrzymam ;-)
Też wolałabym wstawić fotkę na zamkniętym forum, ale nie mam do niego dostępu i pewnie się już nie doczekam, czuję się pominięta:-D

Karpula współczuję takich przeżyć, jak widać każdy organizm jest inny :tak:

reklama
Cosiek- zazdroszczę;)
U mnie tydzień temu lekarz potwierdził chłopca, a wygląda to tak:

2013-08-23 10.31.22.jpg To podobno pisior między nogami, jąderka jeszcze nie zeszły...

2013-08-23 10.40.03.jpg A tutaj buźka

I tyle w temacie, na nispodzianki się nie nastawiam;) a córki już mieć nie będę, może się uda siostrzenicę co najwyżej!

Załączniki

• 2013-08-23 10.31.22.jpg
    2013-08-23 10.31.22.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 49
  • 2013-08-23 10.40.03.jpg
    2013-08-23 10.40.03.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 37
Ostatnia edycja:
Paulettta, śliczna buźka. Moja robiła grymasy jakby jadła cytrynę, a Twój synek taki śliczny, spokojny :-)
ale na pierwszym zdjęciu nie mogę zauważyć tego siusiaka...

Pauletta, udka jak u kurczaka :-D przepraszam, tak mi się na tym zdjęciu skojarzyło. Wybacz kobiecie w ciąży ;-) Siurek jak malowany :-) A buziak prześliczny.
Cosiek, no faktycznie wygląda na córcię. No oby już została jeśli pragnęłaś dziewczynki
:-)

Mamaktosia, tak byłam kiedyś na tych wątkach. Przepraszam ale ja nikogo nie pamiętam. To był dla mnie traumatyczny okres. Ale jak widać wszystko dobrze się skończyło :tak:

karpula - :szok: o kurde ! to może dlatego tak źle przeszłaś to badanie , było ci tak niedobrze , bo organizm chciał się tego pozbyć ... Trzymam kciuki !

malutka - dla mnie to też był ciężki czas , ale warto było , gdyby nie dziewczyny .... eh dobrze że wszystko nam się tak poukładało !

reklama
cosiek he to ci niespodzianka no....a moze masz dwojke???kurde,raz jedno raz drugie sie pokazuje...

karpula o kurde,daj znac po...

pauletta no widac tego siusiora.:))

Do góry